Vetvrij Papier

Onze Vetvrije Voedsel Zakken worden vervaardigd met een speciaal papier dat vloeistoffen en vet absorbeert zonder ze door te laten stromen naar de handen of de kleding van de klant. Perfect voor het verpakken van elk soort voedsel, deze Anti-vet papieren zakken zijn ideaal voor het serveren van hamburgers, broodjes en allerlei soorten broodjes. En in onze rubriek vindt u ook een Space Wood Kegel om dit soort verpakkingen te verpakken.

Actieve filters

    De vetvrije papieren wikkels, gemaakt van de beste kwaliteit vetvrij perkamentpapier, zijn perfect voor straatvoedselbedrijven, voedselbeurzen en openluchtevenementen waar klanten kunnen genieten van hun snacks, broodjes of hamburgers zonder bang te hoeven zijn voor vlekken of het morsen van het voedsel.

    Deze vetvrije papieren zakken zijn doormidden open, zodat de klant het voedsel kan meenemen en opeten zonder bang te hoeven zijn voor vlekken. Ze dienen ook als Take-Out Food Wraps en worden het beste reclamewapen voor uw bedrijf, omdat ze kunnen worden gepersonaliseerd met het logo, de naam of de kleuren die het vertegenwoordigen.

    Als u een ander type voedselverpakking nodig heeft, aarzel dan niet om onze rubrieken Kunststofverpakkingen, FOAM Verpakkingen, Kartonnen verpakkingen, Suikerriet verpakkingen, Aluminiumverpakkingen en Take Away Verpakkingen te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder