Vierkant Plastic Borden (PS)

Bent u op zoek naar een praktische en eenvoudige manier om uw recepten te presenteren zonder dat ze er slecht uitzien? Vierkante kunststof borden zijn uw redding: ze zijn een comfortabele en snelle manier om uw tafel op een elegante en aantrekkelijke manier aan te kleden.

Actieve filters

  Als u een van degenen bent die graag met uw stijl wil pronken, dan zijn de vierkante plastic borden voor u. Onze innovatieve en moderne ontwerpen laten niemand onverschillig op uw feestje. De kunststof wegwerpborden zijn niet alleen praktisch, maar ook van de hoogste kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

  WAAROM KIEZEN VOOR PLASTIC WEGWERPPLATEN?

  • Elegant.
  • Comfortabel.
  • Perfect voor elke gelegenheid.


  Met de vierkante plastic wegwerpborden kunt u al uw gasten verrassen zonder dat u uw favoriete porseleinen borden gebruikt en bovendien kunt u van de avond genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadigde of gebroken borden.

  Kunststof wegwerpborden is perfect voor allerlei soorten feesten en evenementen: bruiloften, doopfeesten, communies, kinderfeesten, barbecues... Ze zijn ook ideaal als u een restaurant, hotel, catering of proeverij heeft en als u voor comfort wilt gaan.

  Met onze plastic borden kunt u, naast het geven van een vleugje elegantie aan de presentatie van uw tafel, het ophalen en schoonmaken vergeten. Dankzij het wegwerpkarakter kunt u in slechts 5 minuten uw tafel afdekken. Zodra het eten klaar is, moet u de plastic borden in de juiste container plaatsen en dat is het!

  De vierkante kunststofborden zijn gemaakt van polystyreen, dus ze zijn van hoge kwaliteit en bestendig. Ze zijn niet geschikt voor de magnetron.

  Op onze website vindt u alle modellen van polystyreenborden die u zich kunt voorstellen: elegante kunststofborden voor meer gesofisticeerde evenementen en meer standaardborden voor meer familiebijeenkomsten zoals barbecues of picknicks.

  We hebben ook een breed assortiment aan kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij uw evenement past: zwarte plastic borden, gouden plastic borden, zilveren plastic borden... en nog veel meer!

  Maak van de gelegenheid gebruik om een extra troost aan uw feest toe te voegen zonder enige glamour te verliezen.

   

  Bekijk meerZie minder