Warmte- Bekers

Bied uw klanten de mogelijkheid om de dranken op hun optimale temperatuur te houden terwijl u uw bedrijf promoot met onze Fusion Foam Bekers, een isothermische Beker van geëxpandeerd polypropyleen en met een papieren coating die zeefdruk of bedrukking mogelijk maakt, terwijl de aanraking van de Isothermische Beker met de hand van de klant wordt verzacht.

Deze geïsoleerde bekers zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten, met capaciteiten die in kleuren zijn geïdentificeerd, waardoor ze gemakkelijk te onderscheiden zijn, en verschillende modellen om uit te kiezen. Bovendien gebruiken al onze Fusion Bekers, ongeacht hun grootte, een optimaal deksel, van dezelfde dikte voor iedereen, waardoor de noodzaak om verschillende deksels aan te schaffen wordt verminderd.

Actieve filters

  FOAM Fusion Bekers bieden ons een superieur isolerend vermogen ten opzichte van traditionele plastic bekers, maar we moeten er wel aan toevoegen dat ze de presentatie van uw dranken verbeteren en onderscheiden.

  Met een fotografische afwerking, op hun bedrukte oppervlak, houden onze Design Thermische Bekers de temperatuur en de smaak van de dranken in een optimale staat, en hun afgeronde rand maakt ze gemakkelijk te drinken en veilig om te bedekken.

  Fusion Bekers zijn de Comfort Bekers bij uitstek, want: dankzij hun isolerend vermogen, dat veel beter is dan dat van Papieren Bekers voor warme dranken, dragen deze Isothermische Bekers bij aan het verminderen van afval, omdat ze niet de dubbele beker of de kartonnen riemen nodig hebben die Cellulose Bekers nodig hebben, zodat klanten zichzelf niet verbranden, waardoor de kosten van uw bedrijf worden gereduceerd.

  Kenmerken van Fusion FOAM Bekers:

  • Het heeft een Isothermische kern die hen helpt de temperatuur, de kwaliteit en de smaak van de drank te behouden.
  • Hun thermische samenstelling maakt hen de beste isolator, die de temperatuur van de inhoud niet doorlaat, zodat warme dranken comfortabel kunnen worden vastgehouden door klanten, waardoor het gebruik van beschermend karton of het gebruik van dubbele kopjes wordt geëlimineerd.
  • De afgeronde gegoten rand voegt kracht toe aan de container en zorgt voor een veilige sluiting van het deksel, wat helpt om morsen te voorkomen. Naast de naadloze wanden biedt het een hoge vulcapaciteit.
  • Het feit dat ze allemaal dezelfde afmeting aan de bovenkant hebben, maakt ze tot bekers, die weliswaar een verschillende capaciteit hebben, maar hetzelfde deksel gebruiken. Vermindering van de opslagruimte en verwarring voor de hotelier over welk deksel elke Fusion Cup nodig heeft.
  Bekijk meerZie minder