Wegwerp Servies X-Table Goud

Geef uw feest of evenement een elegant tintje met onze X-Table Wegwerp Servies in Goud. Ideaal voor themafeesten, overwinningsfeesten of eerbetoon. Dit wegwerpservies biedt kracht en flexibiliteit, waardoor het een onbreekbaar plastic servies is, dat voorkomt dat het glas uw gasten op uw evenement beschadigt. Dit wegwerpservies is ideaal voor feesten en verjaardagen en voorkomt dat het serviesgoed na afloop van de viering moet worden schoongemaakt vanwege de toestand voor eenmalig gebruik. Design en functionaliteit komen samen in deze X-Table Wegwerp Servies collectie.

Actieve filters

    De veelzijdigheid van dit X-Table wegwerpservies in Goudkleur geeft u de mogelijkheid om een kwaliteitsservice aan te bieden zonder dat u bang hoeft te zijn dat een ongeluk uw evenement of feest kan bezoedelen. U kunt deze X-Table Diner Set gebruiken zonder dat u bang hoeft te zijn dat hij breekt, want deze Plastic Diner Set is zeer bestendig en barst, versplintert en snijdt niet.

    Onze X-Table Wegwerp Servies in Goudkleur biedt een grote consistentie en flexibiliteit omdat het gemaakt is van polypropyleen, een materiaal dat het een onbreekbaar servies maakt. Een wegwerpservies dat ideaal is voor evenementen met kinderen of grote groepen mensen.

    En als dit niet de X-Table Diner Set is die u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze catalogus van X-Table Diner Set in Wit te bekijken, ideaal voor elegante feesten, waarbij de zuiverheid op elke canapé wordt geserveerd, X-Table Diner Set in Turquoise een perfecte inzet voor feesten waar klasse en soberheid perfect samengaan met de vreugde van die blauwe zeekleur, of de X-Table Diner Set in Zwart, perfect voor glamoureuze feesten.

    Bekijk meerZie minder