Low Foot Wijnglazen

Kunststof Wijn en Waterglazen zijn ideaal voor het serveren van drankjes op buitenevenementen, omdat deze Wegwerpbril, indien deze kapot is, geen snijwonden of krassen zal veroorzaken. De Plastic Low-Foot Glazen bieden een transparantie en stijfheid die klanten verwarren met een echt glas. Maar het verschil is dat diners na afloop van de service hun plastic wegwerpbeker gemakkelijk kunnen weggooien. 

Actieve filters

    Geniet van een lekkere wijn met onze Plastic Low Foot Glazen. Deze Wegwerp Wijnglazen zijn gemaakt van polystyreen waardoor ze een grote stijfheid en een kristallijne uitstraling hebben. Deze Plastic Low Foot Partyglazen verminderen het risico op breuk en beschadiging, want zelfs als ze breken produceren ze geen glas, hun randen versplinteren niet en ze zijn zo flexibel dat ze geen wapen tegen de gasten worden. Daarom kunnen kinderen ze gebruiken als Plastic Water Bekers of voor andere frisdranken, wetende dat ze niet gewond raken.

    Geniet van de grote verscheidenheid van Low Foot Plastic Water en Wijn glas ontwerpen die wij aanbieden. Perfect voor elke stijl en elk budget, een complete catalogus met oplossingen voor wegwerpglazen voor uw bedrijf.

    En als u een ander type plastic beker nodig heeft, aarzel dan niet om onze secties van plastic wijn- en waterglazen, plastic drankglazen, herbruikbare plastic bekers, plastic cocktailtassen en plastic ijsemmers te raadplegen. Ongetwijfeld de beste collectie wegwerpglazen van alle soorten: zowel goedkope plastic bekers als premium plastic bekers.

    Bekijk meerZie minder