Airlaid Premium Servetten

De textuur van onze Airlaid servetten zal u doen denken dat het geen papieren servetten zijn, maar stoffen servetten. Deze TNT servetten, gemaakt van cellulosevezels en natuurlatex, bieden een grote consistentie, buitengewone weerstand, absorptievermogen en zijn zeer aangenaam om aan te raken.

In verschillende kleuren, prints en dessins biedt MonoUso u een brede catalogus om uw tafel te decoreren. Kortom, onze Airlaid Premium Servetten kunnen beschouwd worden als de natuurlijke vervangers van stoffen servetten. Vergeet de wasserijen, want deze Wegwerpservetten besparen u tijd en geld.

Actieve filters

Airlaid Servetten 40x40

Onze Airlaid Servetten zijn het papierproduct dat het dichtst bij het Laken Servet ligt. Het gebruikte materiaal is Airlaid met een dikte van 60 g/m2. Het gebruik van papier is zuiniger en ecologischer dan het gebruik van stof, omdat er geen waterverbruik en geen kosten voor het wassen en strijken zijn. Ze zijn zeer populair bij banketten, congressen en grote evenementen waar aandacht voor detail een garantie is voor succes. De textuur van deze non-woven servetten is zeer zacht en ze hebben een uitzonderlijke consistentie.

Bestekzakjes Airlaid 33x40

De Kanguro Airlaid 33x40 servetten zijn de beste beschermers voor uw bestek bij de presentatie van de tafel. U vindt deze bestek-servetten in verschillende kleuren, dessins en patronen, altijd spelend met de complete combinatie van uw tafel.

Bestekzakjes Airlaid 40x40

De Kanguro Airlaid 40x40 servetten zijn de beste beschermers voor uw bestek bij de presentatie van de tafel. U vindt deze bestek-servetten in verschillende kleuren, dessins en patronen, altijd spelend met de complete combinatie van uw tafel.

Airlaid Decorservetten

De Gedecoreerde Airlaid Servetten geven de tafel een elegant en onderscheidend tintje, waardoor de gasten de indruk krijgen dat deze Wegwerpservetten eruit zien als stoffen servetten.

In Kanguro Airlaid Gedecoreerde Servetten en Airlaid Servetten met 40x40 Design formaat zijn deze Gedecoreerde Servetten ideaal voor allerlei plaatsen waar details een punt van zorg zijn. Laat landschappen, monumenten en kunstwerken met uw serviesgoed meegaan.

Onze Airlaid Premium Servetten zijn het meest vergelijkbaar met het Stoffen Servetpapierproduct. Het gebruikte materiaal is Air Laid met een dikte van 60 g/m2. Het gebruik van papier is economischer en ecologischer dan het gebruik van doek, omdat er geen was- of strijkkosten zijn. Ze zijn zeer populair bij banketten, congressen en grote evenementen waar het verzorgen van de details een garantie is voor succes. De textuur van deze TNT Servetten is zeer zacht en ze worden gekenmerkt door een uitzonderlijke consistentie.

Als u uw restaurant wilt aankleden met servetten van hoge kwaliteit en een perfecte afwerking, dan zijn de AirLaid Premium Servetten zeker de ideale keuze. Het is het topassortiment van de Elegante Wegwerpbare Servetten van de TNT-familie en bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze staan ook bekend als Dry Tissue Servetten en hebben een zachte touch en een groot absorptievermogen. Als u op zoek bent naar een pluspunt van elegantie voor uw bedrijf, zal AirLaid Servetten uw bedrijf nog mooier maken.

De Airlaid Kangaroo Servetten zijn een andere veelgevraagde keuze voor de meest veeleisende klanten. Het zijn de meest elegante en functionele TNT-servetten. Ze voegen Airlaid technologie samen en kunnen ook bestek binnenin dragen. Een esthetische en zeer elegante oplossing. Ze zijn perfect voor hun aanraking en absorptie, de meest aanbevolen keuze om uw restaurant aan te kleden en elk soort evenement te vieren.

In deze sectie vindt u ontwerpen versierd met sobere en elegante randen, met originele en grappige tekeningen, strepen of pleinen, enz. Kies degene die u het beste bevalt voor uw bedrijf en geef uw tafel de elegante touch die klanten zo waarderen.

Wat is Airlaid?

Airlaid staat bekend als de absorberende TNT waarvan de belangrijkste grondstof cellulose is. Dit materiaal heeft een hoog vochtabsorptievermogen, is bestand tegen vocht, elastisch, thermisch afsluitbaar en kan worden gegraveerd.

Wat wordt er met Airlaid gemaakt?

Airlaid wordt gebruikt voor de vervaardiging van Wegwerpservetten, Wegwerptafelkleden, Schoonmaakdoeken, Wegwerpkleding, Hand- en gezichtsreinigingshanddoeken, Voedselcontainers, enz.

Bekijk meerZie minder