Wegwerp Handschoenen

Wegwerphandschoenen worden vooral gebruikt om bacteriële besmetting te voorkomen en als veiligheidsmaatregel bij de omgang met levensmiddelen, industriële werkzaamheden en de behandeling van patiënten bij hun gezondheidsproblemen en interventies. Onze wegwerphandschoenen kunnen worden gemaakt van Embossed Polyethylene, Latex, Vinyl en Nitrile, elk met een speciale samenstelling om goed te kunnen worden gebruikt in elke situatie.

Actieve filters

  Voor onderzoek, behandeling of veiligheid zijn deze professionele reinigingsproducten 100% natuurlijk en voorkomen ze besmetting en infectie.

  Wat voor soort handschoenen bieden we aan bij MonoUso?

  Embossed Polyethyleen Handschoenen: Wijd gebruikt in benzinestations en zelfbediening, deze handschoenen hebben een dichtheid van 0,922%, zijn licht ruw en transparant en kunnen op beide handen worden gebruikt.

  Latex handschoenen: samengesteld uit een natuurlijk rubberen derivaat. Bestand en van hoge kwaliteit, het heeft een groot vermogen om de aanraking op een natuurlijke manier over te brengen zonder te waarderen dat we het dragen. Deze handschoenen zijn het meest geschikt voor gevoelige handelingen en in chirurgische omgevingen.

  Vinyl handschoenen: Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor latex, deze handschoenen zijn de meest economische en worden veel gebruikt op het gebied van reiniging, voedingsindustrie of fabrieken.

  Nitril handschoenen: Synthetisch en perfect voor mensen die allergisch zijn voor latex. Ze worden ook zeer gewaardeerd, ondanks hun weerstand, want als ze geprikt worden, breken ze snel volledig en waarschuwen ze onmiddellijk voor mogelijke besmetting.

  Bekijk meerZie minder