Pistoolafroller

Heeft u een verhuizing en een enorme hoeveelheid dozen te verpakken? Werkt u in een magazijn of industrie waar de belangrijkste taak het verpakken van dozen is? Wat je zaak ook is, de hand sealer is je redding.

Actieve filters

  Stop met je zorgen te maken over de hoeveelheid dozen die je moet verpakken, met de handmatige verzegeling is het een gegeven en niet een gegeven.

  WAAROM ZOU JE DE HANDMATIGE VERZEGELING KOPEN?

  • Het maakt je werk makkelijker
  • U bespaart tijd
  • Comfortabel en gemakkelijk te gebruiken


  Manuele dozensluitmachines zijn kleine, handbediende machines die het mogelijk maken om eenvoudig, snel en veilig plakband aan te brengen. Het is de plakbanddispenser bij uitstek, omdat deze het aanbrengen en knippen van de afdichting vergemakkelijkt, zonder gebruik te hoeven maken van een schaar of tanden.

  Deze sluitmachines zijn ideaal voor industrieën en magazijnen waar een grote hoeveelheid producten verpakt moet worden. Ze kunnen je leven ook veel gemakkelijker maken als je een beweging in het zicht hebt en een stapel dozen die je moet inpakken.

  Met de Dozensluiter met manuele push kunt u snel en eenvoudig inpakken. De zelfklevende dispenser bespaart u tijd en geld en maakt uw werk veel sneller - het zijn allemaal voordelen!

  Onze Manuele dozensluitmachines is een veilige en betrouwbare gok. De uitstekende kwaliteit zorgt ervoor dat uw kartonnen dozen gesloten zijn, zodat ze niet het gevaar lopen te worden geopend en comfortabel kunnen worden getransporteerd.

  Als u niet weet waar u een handmatige sluitmachine kunt kopen, bent u op de juiste plaats. In MonoUso hebben we wat u zoekt voor een onklopbare prijs. Onze handafdichtingsmachine is een investering op lange termijn, want door zijn duurzaamheid kunt u hem vele malen gebruiken voordat u hem moet vervangen. Maak van de gelegenheid gebruik om uw werk gemakkelijker te maken!

  Bekijk meerZie minder