Deksel voor Plastic Beker

Plastic Beker Deksels zijn de noodzakelijke aanvulling voor take-out bedrijven om hun verfrissingen te serveren in een van de wegwerpbekers die ze hebben. Ideaal voor fastfood- of afhaalrestaurants, deze bekerdeksels zorgen ervoor dat de drank niet wordt gemorst en dat de klant zich zeer dankbaar voelt voor de goede service. We hebben plastic deksels van elk grootte.

Actieve filters

    De Beker Deksels passen perfect op al onze Plastic Bekers. Ze zijn transparant met een opening, perfect om het stro door het kruis of de lepel door het gat te halen en te genieten van uw frisdrank, smothie of fruitcocktail.

    Onze Platte Deksels en Ovale Deksels zijn aangepast aan de verschillende capaciteiten van de Wegwerpbare Bekers die wij aanbieden. Ze zijn de perfecte oplossing om het morsen van de vloeistof te vermijden en te genieten van uw frisdrank terwijl u loopt, danst of beweegt.

    U kunt uw bestelling afronden met een van onze Frisdrankrietjes, of het nu gaat om flexibele rietjes of stijve rietjes. Deze deksels zijn ook geschikt voor de kartonnen bekers.

    Bekijk meerZie minder