Gastronorm PP Dienbladen

Gastronorm Dienbladen zijn plastic bakjes die ideaal zijn als plastic voedselbakjes. De Gastronorm Containers voor Thermosealing, die in verschillende volumes worden gefabriceerd, bieden u een opmerkelijke betrouwbaarheid en weerstand. Door hun productie in Polypropyleen, worden deze Plastic Voedsel Containers op grote schaal gebruikt in de horeca, om alle soorten voedsel, vers of gekookt, zoals vlees, vis, groenten en fruit te verpakken; of in take-away bedrijven als Take Away Food Containers. Gastronorm schalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en vormen een breed scala aan hittebestendige kunststofverpakkingen die zich kunnen aanpassen aan elke behoefte.

Actieve filters

    Gastronorm Dienbladen zijn perfect als Plastic Containers voor Thermosealing, want dankzij de productie in Polypopylene, zijn deze Plastic Voedsel Containers ideaal voor het verpakken, met aangepaste atmosfeer, van alle soorten vers of gekookt voedsel.

    Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, Gastronorm Hitte bestendige Containers worden op grote schaal gebruikt in de hotel-, restaurant- en afhaalindustrie. Met de Gastronorm Dienbladen is het heel eenvoudig om vlees, vis, fruit en groenten te verpakken, maar dat is nog niet alles! Ze zijn de ideale Take Away Food Containers, vanwege hun toestand als Microgolf bestendige Containers.

    Wat zijn Gastronorm-metingen?

    Gastronorm (GN) is een formaat van gestandaardiseerde maatregelen die het mogelijk maken om onder de Europese norm EN631, het volume van de containers gebruikt in de herberg, zodat ze perfect kunnen worden aangepast aan rekken, karren, wastafels, koelkamers; en een lange etcetera van apparatuur ontworpen rond deze maatregelen, zodat de compatibiliteit volledig is.

    Bekijk meerZie minder