Plastic Zakje met Zipsluiting (PE)

Kunststof zakken met schuifsluitingen zijn perfect voor het opbergen van allerlei spullen, waaronder levensmiddelen. Ze zijn gemaakt van PE, en zijn daarom flexibel, bestendig, waterdicht en verontreinigen de inhoud niet. De meter of dikte is 250 (0,063 mm). In onze catalogus vindt u Tassen met Cursorsluitingen in verschillende maten om aan uw wensen te voldoen. Waar wacht u nog op om u te organiseren?

Actieve filters

    Plastic zakken met schuifsluitingen zijn een zeer efficiënte manier om spullen op te bergen, te organiseren en te vervoeren. Het zijn zeer praktische en veelzijdige plastic zakken waarin u een grote verscheidenheid aan producten kunt opbergen en die ook geschikt zijn voor gebruik in levensmiddelen.

    De sluiting is een rode plastic rits die je soepel kunt aantrekken. Een makkelijke, solide en zeer comfortabele sluiting die je aankan. Het is als een herbruikbare koffer waarin je kunt houden wat je nodig hebt, en omdat het halfkristallijn is zul je er zonder problemen in kunnen kijken. Een manier om objecten op te slaan die zowel in uw bedrijf als thuis nuttig kunnen zijn.

    In de PE-schuifsluitingstas kunt u hardwareonderdelen, reserveonderdelen, klein tot middelgroot speelgoed, batterijen, pennen, schoonheids- en hygiëneproducten, picknickvoedsel, monsters, penningen, enz. opslaan. Het is een multifunctionele plastic zak, dus de toepassingen zijn divers.

    In MonoUso zijn er 7 verschillende maten beschikbaar, zodat u de maat kunt vinden die het beste past bij uw specifieke behoeften. En als u op zoek bent naar andere soorten plastic zakken, raden wij u aan een kijkje te nemen op de website: We hebben PE Zakken met rits, er zijn ook Zippered Plastic Zakken met Schrijfbanden om de opgeslagen inhoud duidelijk te identificeren, Zelfdichtende Plastic Zakken met Flap, Zelfdichtende Plastic Zakken met Euro Boor en zeer resistent en waterdicht, en nog veel meer.

    Bekijk meerZie minder