Plastic Amuse Bakje

In deze sectie vindt u alle perfecte Plastic Testing Miniaturen om de ster van een evenement, catering of receptie te zijn. Van Mini Testing Lepels, tot Testing Bekers of Mini Testing Dienbladen, een uitgebreide catalogus van Wegwerpbestek dat alle gasten zal verrukken zodra ze op de servicebak verschijnen.

In onze catalogus vindt u de Wegwerpbare Catering producten die u nodig heeft. We hebben een breed assortiment aan Plastic Catering Servies.

Actieve filters

Plastic Amuse Lepeltjes

De Testing Lepels zijn speciale Catering Accessoires om op een elegante en verfijnde manier hapjes te serveren. Onze Wegwerpbare Appetizer Lepels, gemaakt van Polystyreen, bieden met een gereduceerd handvat en een brede opscheplepel een grote weerstand, ook al is hun gewicht licht, en een grote verscheidenheid aan kleuren en modellen. Al onze Plastic Appetizer Lepels hebben een ontwerp dat hen een grote stabiliteit biedt om op een dienblad te worden gepresenteerd. 

Plastic Mini Glazen

Mini Testing Bestek is een onderscheidend element in elke Catering Presentatie. Bij MonoUso vindt u van de typische Plastic Vork tot de Plastic Lepel, het Plastic Mes en de Snack Lepel. Deze wegwerpbestekken bieden een kleiner formaat dan het traditionele bestek, maar ze zijn zeer resistent en hebben een ontwerp dat ze eruit laat zien als het klassieke metalen bestek. Onze Mini Plastic Bestekjes zijn zuiniger en hygiënischer. Ze zijn speciaal ontworpen om de gasten te laten genieten van het eten op elk buitenfeest, waar aan het einde van de dienst alles in een oogwenk wordt opgehaald.

Plastic Mini Bord

Of het nu voor een kleine receptie is of voor een groot evenement, Plastic Mini Borden voor Testing worden de meest elegante bondgenoten voor een veelheid van eters die graag hun gehemelte willen laten veroveren door de culinaire hoogstandjes die deze Mini Borden voor Catering aankleden.

Onze Mini Testing Borden zijn gemaakt van polystyreen en zijn zeer resistent. Ze bieden een grote verscheidenheid aan ontwerpen en vormen, zodat u uw presentatie kunt afstemmen op uw smaak en behoeften.

Plastic Mini Rechthoekig Bord

Wat hebben alle plastic miniproefbakjes gemeen?

Aan de ene kant een elegant en verfijnd ontwerp om uw beste presentaties te dienen. In kleuren zoals marmer, transparant, zwart, wit, goud of zilver. En aan de andere kant zijn ze extreem resistent, zodat je ze op elke temperatuur kunt bedienen.

Op onze Mini Plastic Catering Dienbalden is te wedden op elegantie, comfort, onderscheid, hygiëne en besparing, want het zijn Mini Wegwerpbare Dienbalden en hoeven niet te worden gewassen of gedroogd, ze geven een perfecte service en brengen niet veel complicaties met zich mee bij het verwijderen en ophalen van de plaats.

Bij MonoUso bieden we ook een selectie van Dienbalden met Deksels aan, perfect voor het serveren van canapés in de buitenlucht, om te voorkomen dat het voedsel onbeschermd is tegen tegenslagen, het weer of insecten.

Plastic Mini Bowls

In onze rubriek Mini Testing Kommen vindt u een breed assortiment aan vormen en ontwerpen, maar ook een prachtige presentatie en kwaliteit. De Mini Finger Food Kommen zijn een must geworden in de wereld van de catering, want onze Mini Wegwerpbare Testing Kommen zorgen voor een origineel tintje aan uw presentatie.

Verkrijgbaar in verschillende modellen, vormen, kleuren en afwerkingen, zullen de Mini Plastic Kommen unieke diensten creëren en als ze gecombineerd worden met andere Catering Accessoires zoals de Plastic Miniaturen, Biologisch afbreekbare Miniaturen, Spiesjes en de Pincet zullen ze unieke ruimtes creëren die iedereen zich zal herinneren.

Onze Testing Kommen zijn Mini Wegwerpbare Kommen, zodat ze een grotere hygiëne, veiligheid en winstgevendheid bereiken, omdat ze geen enkel onderhoud nodig hebben en een aanzienlijke besparing opleveren, ook in tijd, water en wasmiddel.

Ons brede assortiment van Plastic Testing Servies wordt gekenmerkt door hun hoogwaardige afwerking en hun elegante en verfijnde stijl. Bij MonoUso bieden wij u een assortiment aan van wegwerpbekers tot Delight Plastic Kegels. Zoekend door onze catalogus vindt u van traditionele Catering Artikelen tot de meest extravagante, ideaal voor de meest creatieve of chique evenementen.

Met het Wegwerpbaar Catering Tafelkleed verbetert u de presentatie van uw servies. Deze Testing Miniaturen zijn ontworpen voor professioneel gebruik en zijn praktische en functionele producten. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan Miniaturen van polyethyleen en polypropyleen, waarschijnlijk het meest complete assortiment Wegwerpbaar Catering Servies op de markt.

Bekijk meerZie minder