Spa Wegwerpbaar

Wegwerpondergoed is een van de sterproducten als het gaat om hygiëne, gezondheid en bescherming van intieme delen. Om bescheiden te zijn is iets van de meest normale zaak, om die reden wordt in de centra van esthetiek en ontspanning gekozen om de klanten de mogelijkheid te bieden om zijn intieme delen te bedekken met deze Strings, Panties en Wegwerp Boxers, op deze manier zullen ze in staat zijn om te genieten van een aangename massage of een speciale behandeling van de gezondheid zonder dat hij zijn schaamte hoeft te tonen.  In ons assortiment van speciale producten voor schoonheidsbehandelingen vindt u ook Pressure Therapy Pants en Sneakers die vooral in hotels, hostels, spa's, gezondheidscentra, ziekenhuizen of residenties worden gebruikt.

Actieve filters

    Van MonoUso bieden wij u een breed scala aan Strings, zowel voor dames als voor heren, en Boxershirts voor eenmalig gebruik. Gemaakt van Polypropyleen, zorgt deze vezelstof ervoor dat er geen stoffen worden geabsorbeerd, zodat ze altijd droog en vrij van deeltjes blijven. Ze hebben een verstelbare band, zijn van de hoogste kwaliteit en zijn volledig ademend.

    Wegwerpondergoed is speciaal ontworpen voor gebruik in schoonheidssalons, schoonheidsbehandelingen, massagecentra en kuuroorden, maar het begint ook te worden gebruikt bij chirurgische ingrepen waarbij bescheidenheid de patiënt overwint.

    In onze catalogus van Wegwerpproducten voor Spa en Esthetiek vindt u ook de speciale broek voor Pressotherapie behandelingen en de slippers, huisstijl, die meestal worden gebruikt in luxe hotels, residenties, spa's en spa's.

    Bekijk meerZie minder