Tafelkleed Klemmen

Als u moe bent van een evenement in de lucht waarbij het tafelkleed continu moet vliegen, brengt MonoUso u de oplossing: tafelkleedhouders. Een gemakkelijke, economische en eenvoudige remedie waarmee u kunt genieten van een goede picknick met uw gezin.

Actieve filters

  De tafelkleedclips voorkomen dat uw tafelpresentatie wordt verpest door een gebrek aan ondersteuning. Dankzij hun hoge grip zijn uw tafels veilig en blijft uw presentatie intact.

  WAAROM ZOU JE DE TAFELKLEEDKLEMMEN KOPEN:

  • Zeer praktisch
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Comfortabel
  • Herbruikbaar
  • Economisch


  Omdat ze gemaakt zijn van plastic, zijn deze tafelkleedhaken zeer sterk, dus het is een zeer kleine investering die u lang zal meegaan.

  Al deze voordelen hebben van tafelkleedhouders een onmisbaar product gemaakt in elk hotel, restaurant, catering of proeverijbedrijf.

  Barbecues, picknicks, terrassen... plastic tafelkleedhouders zijn perfect voor elk buitenevenement waar de wind echt hinderlijk kan zijn.  Tafelkleedklemmen zorgen ervoor dat de tafelkleden niet vliegen en bieden zekerheid voor borden en glazen op de tafels.

  En dankzij hun herbruikbare karakter kun je ze, als je eenmaal klaar bent met het gebruik ervan, gewoon oppakken en opbergen voor de volgende keer dat je ze nodig hebt - handig!

  Mis de kans niet om uw tafelpresentatie en het comfort van uw klanten te verzorgen - elk detail telt!

  Bekijk meerZie minder