Biologisch Afbreekbare Servetten

Milieuvriendelijke servetten van gerecycled papier zijn gemaakt van 100% gerecyclede cellulose en volgen een milieuvriendelijk productieproces. Deze biologisch afbreekbare servetten zijn tegenwoordig een van de meest gevraagde producten, als gevolg van een groeiende gevoeligheid voor het milieu. De productie van producten op basis van gerecycleerde grondstoffen, zoals Ecologische Cellulose Servetten, groeit exponentieel. Bij MonoUso vindt u verschillende formaten van Eco-vriendelijke Servetten om al uw behoeften te dekken.

Actieve filters

  Ecologisch papier is het resultaat van een milieuvriendelijk productieproces dat de impact op het milieu wil verminderen. Maatregelen zoals het terugdringen van het verbruik van natuurlijke hulpbronnen en energie, zoals water- en luchtemissies, en de productie van afval maken deel uit van het ecologisch beleid van de Europese Unie. Daarom kunnen we zeggen dat gerecyclede papieren servetten een ecologisch product zijn dat gemaakt is van cellulosevezels. Een papier dat het milieu respecteert, zowel voor de grondstoffen als voor het productieproces.

  Ontdek ons volledige assortiment papieren servetten.

  Hoe wordt dit gerecycled papier verkregen?

  Gerecycleerd papier is een ecologisch product dat wordt verkregen na de behandeling van cellulosevezels die worden verkregen uit afgedankt papier in het afval. Om het gebruikte papier om te zetten in een papier dat nuttig is voor dagelijks gebruik, moet het een reeks processen doorlopen. Het gebruikte papier wordt opgevangen in speciale containers. Na de inzameling moet het naar recyclingbedrijven worden gebracht waar het wordt gemengd met water om een resulterende pulp te verkrijgen. Dit papier moet vervolgens worden gemengd met chemische producten om onzuiverheden te verwijderen en de cellulosevezels te scheiden. Zodra verschillende processen van eliminatie en scheiding van deeltjes zijn uitgevoerd, wordt een lichtbruin papier verkregen met een zachte touch waarmee alle soorten producten kunnen worden vervaardigd, zoals ecologische papieren servetten, ecologische kartonnen bekers...

  De Ecologische Papieren Servetten hebben een karakteristieke bruine kleur, zijn zacht, pluizig, absorberend en resistent. Dit zal variëren afhankelijk van de kwaliteit en het aantal lagen van het papier. Bij MonoUso hebben we verschillende formaten van cellulose servetten die uw behoeften zullen dekken: Miniservis 17x17, Cocktail Servetten 20x20, Servetten 30x30 1 laag, Servetten 40x40 2 lagen, Servetten 40x40 gevouwen 1/8 2 lagen, Servetten 40x40 tip-tip 2 lagen en Servetten 40x40 gevouwen 1/8 dubbelpunt 2 lagen.

  De Ecologische Servetten in hun verschillende maten zijn vooral bedoeld voor gebruik in de horeca: voor het plaatsen in bar- en tafeldispensers, voor catering, voor het serveren van glazen, voor plating, voor economische menu's, voor lunches, voor categorie lunch- en dinerservice. Het zijn zeer veelzijdige en goed geprijsde servetten die ook voor thuisgebruik kunnen worden gebruikt.

  De Eco-vriendelijke servetten kunnen ook op maat worden gemaakt en kunnen een opvallend reclamemedium worden en kunnen meestal worden bedrukt met 1 of 2 inkten. Het is in ieder geval een aspect dat moet worden geraadpleegd om er rekening mee te houden. Als u wilt wedden op het milieu, zijn deze Eco-vriendelijke Cellulose Servetten uw beste keuze.

  Bekijk meerZie minder