Wegwerpkleding

De fundamentele doelstelling in de industrie, zowel op het gebied van voeding als op het gebied van gezondheid, is het aanbieden van producten en zorg van de hoogste kwaliteit, veilig en gezond, zodat de professionals in deze sectoren niet alleen de kwaliteit van hun hele productie moeten waarborgen, maar ook moeten voorkomen dat het product of de patiënt wordt besmet. Om dit doel te bereiken, bieden wij u van MonoUso een brede catalogus van hoogwaardige en volledig hygiënische wegwerpkleding. Van Wegwerpmutsen, tot Maskers, Overall, Toga's, Slabbetjes, Strings, Vellen, Mouwen, Schoenovertrekken en Handschoenen. 

Actieve filters

Wegwerp Handschoenen

Wegwerphandschoenen worden vooral gebruikt om bacteriële besmetting te voorkomen en als veiligheidsmaatregel bij de omgang met levensmiddelen, industriële werkzaamheden en de behandeling van patiënten bij hun gezondheidsproblemen en interventies. Onze wegwerphandschoenen kunnen worden gemaakt van Embossed Polyethylene, Latex, Vinyl en Nitrile, elk met een speciale samenstelling om goed te kunnen worden gebruikt in elke situatie.

Wegwerp Haarnetjes

Onze wegwerp haarnetjes zijn perfect voor het werken met voedsel en voor chirurgische ingrepen. In MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan wegwerpkappen: van polyethyleenkappen, tot polypropyleenkappen, met of zonder vizier, integraal en zelfs met beschermingsmasker. 

Wegwerp Maskers

Bescherming en hygiëne in sommige beroepen is het belangrijkste punt om een goede baan te ontwikkelen, daarom hebben we bij MonoUso dit assortiment wegwerpmaskers gecreëerd die perfect zijn voor gebruik in klinische en voedingsomgevingen, waardoor het risico op zowel milieuvervuiling als blootstelling aan mogelijk ziekteverwekkende vloeistoffen wordt verminderd. We hebben ook Cubre Barbas, ter bescherming van het kingebied, gemaakt van polypropyleen. 

Wegwerp Slabbetje

Wegwerp slabbetjes zijn de beste vrienden van kinderen en volwassenen als het gaat om uit eten gaan naar een restaurant. Deze Wegwerp slabbetjes geven ze gemoedsrust als ze proberen de kleintjes in huis te krijgen om te eten zonder te hoeven worstelen om hun kleren schoon te houden. Op onze website vindt u ook de versie voor volwassenen, zodat klanten ook kunnen genieten van aangename zeevruchten, sappige lammetjes of elke lekkernij die, hoe lekker ook, kan druppelen. Onze Absorberende Slabbetjes zorgen ervoor dat de klanten naar huis gaan zoals ze zijn aangekomen, zonder een enkele vlek.

Wegwerp Badjas

Wegwerpbaar Badjas, gemaakt van Polyethyleen en Polypropyleen, in verschillende kleuren en met klittenband of tape sluiting, worden steeds vaker gebruikt als hygiëne-accessoires in de voedings-, gezondheids- en schoonheidssector. Bij de productie ervan wordt met het gebruik van plastic wegwerpmaterialen getracht de veiligheid en hygiëne van elke klant en elke dienst te garanderen. 

Voor de bescherming en hygiëne van uw medewerkers, klanten of patiënten kunt u het beste de wegwerpkleding gebruiken die MonoUso biedt. Alle soorten kleding die nodig zijn voor werknemers die een taak uitvoeren in sectoren als de voedselsector, vervuilen niet en bederven de kwaliteit van de producten niet.

Een andere belangrijke doelstelling van deze Wegwerpbare Kleding is dat de werknemers zelf geen ongelukken krijgen, aangezien de Wegwerpbare Kleding dient om hun lichaam te beschermen tegen gevaren zoals snijwonden, spatten en schaafwonden.

In onze online winkel vindt u kledingstukken die zijn ontworpen met een grote kwaliteit en weerstand, zoals: Jassen, Handschoenen, Petten, Maskers, etc. Ze passen zich allemaal perfect aan uw lichaam aan en zijn gemakkelijk uit te trekken en aan te trekken. We hebben alle soorten wegwerpkleding. Als u niet vindt wat u nodig hebt, aarzel dan niet om ons te raadplegen, wij kunnen het zeker leveren.

Bekijk meerZie minder