Wegwerp Schort

Wegwerpschorten zijn kledingaccessoires die speciaal ontworpen zijn om gebruikers te beschermen tegen chemicaliën of besmettelijke materialen. Deze Wegwerpschorten worden op grote schaal gebruikt door medische, chemische, wetenschappelijke, technische of voedingsdeskundigen. Vervaardigd in Polyethyleen en Polypropyleen, op onze website vindt u ze in verschillende kleuren en gewichten.

Actieve filters

    Wegwerp, waterdichte schorten, geschikt voor de horeca, voedselverwerking en esthetische diensten. Van MonoUso bieden wij u het beste assortiment van deze wegwerp slabbetjes.

    Op onze website vindt u van het Witte Wegwerpschort in een doos van 100, 500 of 1000 stuks, tot het Blauwe Polyethyleen Schort, in dezelfde eenheden. Onze schorten zijn vervaardigd uit polyethyleen en geplastificeerd polypropyleen en hebben aan de achterzijde bevestigingsriemen.

    In MonoUso bieden wij u de beste producten van Professional Disposable Clothing tegen zeer concurrerende prijzen en wij garanderen u de beste kwaliteit van de materialen en u kunt deze aanvullen met andere Wegwerpbaar Kleding zoals: Handschoenen, Hoeden, Schoenovertrekken, Maskers, Mouwen, enz. 

    Bekijk meerZie minder