Wasara Wegwerp Servies

Het Wasara Servies is een uitzonderlijk wegwerp servies, we vinden biologisch afbreekbare Designer Platen, en zeer hoge kwaliteit. Alle producten waaruit de Wasara Servies, Suikerrietplaten, Biologisch afbreekbare bekers, de Wegwerpzakjes en de Composteerbare Dienbladen bestaan, zijn allemaal 100% natuurlijke producten, ontworpen door de grote Shinichiro Ogata. We staan voor een Ecologisch Japans Design Tafelgerei, exclusief en ongelofelijk.

Actieve filters

    De Wasara Wegwerp Servies is een biologisch afbreekbaar en composteerbaar servies, met een zeer verfijnd minimalistisch ontwerp, dit Wegwerp Servies, gemaakt met een combinatie van riet, bamboe en bagasse, u kunt het vinden in verschillende maten en formaten voor allerlei maten: grote of kleine borden, glazen, kopjes, kommen, allemaal voor een zeer redelijke prijs.

    Dit 100% ecologische servies heeft in zijn samenstelling synthetische producten, harsen en kleurstoffen vermeden. Met een zachte touch is dit Wasara serviesgoed bestand tegen de hitte en kou van het eten en is het volledig biologisch afbreekbaar, de ideale oplossing voor familie-evenementen, barbecues, verjaardagsfeestjes of picknicks.

    Voldoet dit biologisch afbreekbaar servies aan het Closed Cycle-concept?

    De bestemming van al het Wegwerp Tafelgerei is meestal recycling, maar in dit geval kan ons Wasara Wegwerp Tafelgerei worden beschouwd als een Herbruikbaar Tafelgerei, dat bij gebruik en afbraak biologisch afbreekbaar is om de belasting van het milieu te minimaliseren.

    Bekijk meerZie minder