Sushi Shop

Onze Sushi Shop is de plek waar u alles vindt wat u nodig heeft om uw Japanse creaties en allerlei Aziatische gerechten te presenteren. In onze Sushi Shop vindt u van Sushi Utensils tot Sushi Tableware dat de principes van Feng Shui respecteert: eenvoud en harmonie.

Ons assortiment bestaat uit Sushi Dienbladen, voor traditionele presentaties, en Sushi Servies, ideaal voor de meest innovatieve. Om mee te nemen raden wij de Sushi Containers en Sushi Boxes aan, die beide het product vers houden.

Actieve filters

Sushi Borden

Sushi Bakje

Sushi dienbladen vertegenwoordigen de meest zen Japanse stijl. De MonoUso Sushi Trays zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en bieden een uitstekende afwerking voor de presentatie van de meest selecte sushi. De Wegwerp Sushi Trays zijn ideaal voor Japanse restaurants en voor particulieren. Asian Food Trays zijn de beste manier om uw diner te presenteren en iedereen te laten serveren zoveel als ze willen. U zult de beste gastheer zijn met Sushi Disposable Trays!

Sushi Schalen

Sushi containers zijn perfect voor het presenteren van uw oosterse creaties in de menustructuur en voor klanten om ze mee te nemen van de winkel of het restaurant naar hun huis of een evenement. Bij MonoUso hebben we een grote verscheidenheid aan deze Wegwerp Sushi Containers, perfect voor het vervoer van sushi. Met de Sushi Containers blijft de kwaliteit en versheid behouden, we hebben ook Container Deksels, zodat de Japanse smaak thuiskomt!

Sushi Doosje

Sushi Boxen zijn ideaal om deze oosterse lekkernijen te vervoeren van de winkel of het restaurant naar uw huis of een evenement. In MonoUso hebben we Sushi Boxen in verschillende maten en ze passen zich aan aan alle soorten Japans eten zoals nigiri, maki, uramaki en alles wat je kunt koken. Met de Sushi Boxen komt het product vers thuis!

Eetstokjes

De oosterse keuken is een wereldreferentie geworden als het gaat om het genieten van de internationale keuken, daarom willen wij van MonoUso dat u zich als een inwoner van het land van de rijzende zon voelt en bieden wij u deze Sushi Sticks aan die ideaal zijn voor het eten van Chinese noedels, loempia's, maki's, sasimis en een grote verscheidenheid aan Aziatische culinaire hoogstandjes. Ook bekend als Chopsticks, deze Wegwerp Servies, moet comfortabel te gebruiken zijn en zijn de Bamboe Servies gebruikt in Aziatische restaurants.

Al het wegwerpservies voor Sushi artikelen dat we in onze Sushi Shop hebben, zal de meest veeleisende amateurs tevreden stellen.

In deze Sushi Shop vindt u alle disposables voor Sushi die u nodig heeft om uw Sushi tafelgerei af te maken. In onze sectie gewijd aan deze Japanse specialiteit kunt u terecht voor Sushi Sticks en Borden, Sushi Trays, Sushi Verpakkingen en Sushi Boxes voor Presentaties. En als u net begint, vindt u op onze Blog verschillende berichten over dit onderwerp, waar we uitleggen hoe u sushi kunt maken - leren hoe u rijst moet bereiden, de beroemde California Rolls maken en nog veel meer recepten.

En als je andere soorten presentatieplateaus nodig hebt, aarzel dan niet om onze plastic platen, biologisch afbreekbare platen, designplaten, houten minipallets, bamboe minitrays of presentatieplateaus te bekijken.

Bekijk meerZie minder