Gripzakje met Ophangoog (PE)

Kunststof zakken met ritssluiting en Eurobags zijn perfect om producten op te bergen en op te hangen op een plank voor verkoop of uitstalling. Deze Duidelijke Plastic Zakken laten de klant perfect het product zien dat ze bevatten. Gemaakt van Polyethyleen, in deze sectie vindt u verschillende maten, van 8x12 cm, tot 11,5x33,5 cm.

Actieve filters

    Ideaal voor het presenteren van hangende producten op schappen of planken, de Ziplock Plastic Bags en Eurobags zijn de perfecte verpakking voor uw bedrijf. Noten, kruiden, voedsel of verschillende producten zijn perfect te presenteren in dit soort plastic zakken.

    Deze Duidelijke Plastic Zakken zullen helpen om de producten te presenteren, zodat de klant in staat is om zelfbediening volgens hun behoeften. De Polypropyleen Boorzakken zijn een gemakkelijke en eenvoudige oplossing voor het opbergen en weergeven van producten.

    Onze Zip Drill Bags worden de beste optie voor uw zak, omdat ze perfect zijn voor elk soort bedrijf. Maar dit is nog niet alles, als u op zoek bent naar meer soorten plastic zakken voor uw bedrijf, dan vindt u hier verschillende formaten en opslagmogelijkheden: zakken voor vacuümverpakking van levensmiddelen, plastic zakken zonder sluiting, zakken met ZIP-sluiting onder druk, ZIP plastic zakken met schrijfbanden, marktzakken, enz. Dit is slechts een klein deel van de Voedsel Verpakking in Plastic Bag formaat om u te helpen de ontwikkeling van uw bedrijfsactiviteit te verbeteren.

    Bekijk meerZie minder