Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Gripzakje met Ophangoog (PE)

PE zakken met ZIP-sluiting zijn geweldig vanwege hun sterkte en transparantie, maar wat gebeurt er als u uw producten in lineaire displays wilt plaatsen, maar u kunt de juiste zak niet vinden? Wij brengen u de perfecte oplossing!

Plastic zakken met ritssluiting en europerforaties zijn perfect voor het bewaren van producten die aan een schap worden gehangen voor verkoop of display. Dankzij deze plastic zakken kan de klant perfect zien welk product ze bevatten en wordt een goede presentatie van het product vergemakkelijkt. Ze zijn gemaakt van polyethyleen en worden gekenmerkt door:

  • Gemak: gemakkelijke commerciële uitstalling in lineaire displays dankzij hun unieke ontwerp.
  • Transparant: door de transparantie is het product zichtbaar zonder dat de verpakking geopend of gemanipuleerd hoeft te worden.
  • Euro gat in het bovenste gedeelte: perfect voor verschillende soorten commerciële display.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Gripzakje met Ophangoog (PE)


Actieve filters

Gripzakje met Ophangoog voor schapdisplay

Wilt u zakken om producten voor de verkoop tentoon te stellen of lineair te rangschikken? PE-zakken met ZIP-sluiting en europerforatie zijn precies wat u nodig hebt. Het eurogat in de bovenkant van de zak maakt het gemakkelijk om ze in lineaire displays te plaatsen. Monouso heeft zakken van dit model in verschillende maten en ze zijn allemaal gemaakt van polyethyleen met voldoende dikte om als resistent en duurzaam te worden beschouwd.

Gripzakje met Ophangoog voor rekken

Dit soort plastic zakken met eurogat zijn ideaal om de producten in uw bedrijf op schappen te laten hangen . Er zijn allerlei producten zoals noten, kruiden, voedingsmiddelen en andere die perfect passen bij het formaat en de kenmerken van onze zakken.

Deze zakken zijn ideaal voor winkels die producten verkopen die klanten uit een schap kunnen pakken. Ze zullen u helpen om de producten in uw displays te presenteren zodat de klant zichzelf kan bedienen, volgens zijn behoeften. Dit bespaart u tijd en gemak, want met onze zakken met europerforatie kan elke klant zichzelf naar eigen inzicht bedienen.

Onze ritszakken met europerforatie worden de beste optie voor uw zak, want ze zijn perfect voor elk type bedrijf.

Bekijk meerZie minder