Plastic Mini Bord

Of het nu voor een kleine receptie is of voor een groot evenement, Plastic Mini Borden voor Testing worden de meest elegante bondgenoten voor een veelheid van eters die graag hun gehemelte willen laten veroveren door de culinaire hoogstandjes die deze Mini Borden voor Catering aankleden.

Onze Mini Testing Borden zijn gemaakt van polystyreen en zijn zeer resistent. Ze bieden een grote verscheidenheid aan ontwerpen en vormen, zodat u uw presentatie kunt afstemmen op uw smaak en behoeften.

Actieve filters

    De Wegwerpbare Catering Borden zijn ideaal voor het serveren van voorgerechten, snacks en voorgerechten, maar ook voor geweldige culinaire bereidingen en een assortiment van heerlijke desserts.

    Vervaardigd in polystyreen, van grote weerstand en duurzaamheid, onze Mini Plastic Borden zijn in staat om hoge temperaturen te weerstaan zonder de hitte van het voedsel over te brengen naar het diner, evenals het afgeven van smaak of geur die het voedsel kan beïnvloeden.

    De Mini Testing Borden die u in onze catalogus vindt, zijn perfect te combineren met andere Catering Accessoires en creëren zo unieke en kwalitatieve ruimtes.

    Onze Mini Testing Borden zullen ons tijd en geld besparen, omdat het Wegwerp Plastic Borden zijn die niet gewassen of gedroogd hoeven te worden, een snelle service geven en eenvoudig te regelen en te verwijderen zijn. En hoewel we bij MonoUso hun langdurig gebruik niet aanbevelen, zou hun grote kwaliteit veel van hen kunnen doen gelden als Herbruikbare Plastic Borden.

    Bekijk meerZie minder