Tafelkleed Papier

Papieren tafelkleden zijn essentieel om de tafel snel, comfortabel en netjes te beschermen en te decoreren. Bereidt u een evenement voor en heeft u behoefte aan karaktervolle tafelkleden voor eenmalig gebruik? Bij MonoUso hebben we een breed assortiment aan wegwerptafelkleden die al uw gasten zullen verrassen. Hoewel hun functie is om het meubilair te beschermen, hoeft de bruikbaarheid niet op gespannen voet te staan met chique. Deze accessoires hebben een eigen persoonlijkheid en kunnen het hoogtepunt van uw winkel zijn, waarbij de regels worden overtreden. Als u de coolste tafelkleden op het internet wilt vinden, heeft u hier waterdichte, individuele, papieren rollen of uitgesneden tafelkleden. Welke past het beste bij uw stijl? Wij bieden u tafelkleden voor eenmalig gebruik voor alle doeleinden. Kies de jouwe!

Actieve filters

Tafelkleed papier 30x40

Papieren Tafelkleden zijn een eenvoudig en praktisch alternatief voor het opzetten van de tafel. Met de tafelkleden voor eenmalig gebruik bespaart u tijd op een economische manier. Onze papieren tafelkleden voor eenmalig gebruik zijn de perfecte aanvulling voor informele lunches met vrienden, snackdiners en snelle vergaderingen. Om geen vlekken te maken en om een vleugje onderscheiding aan uw tafel te geven, kunt u onze Wegwerpbare Papieren Tafelkleden combineren met bijpassende Servetten, Bestek-Kangoeroes, Tafellopers en een grote verscheidenheid aan Wegwerpbare Producten die u in onze online winkel kunt vinden.

Tafelkleed papier Op Rol

Voor lange tafels, onmogelijke afmetingen en voortzetting van tafels, bieden wij u bij MonoUso een breed assortiment van Papierrollen aan zodat er niets meer wordt uitgekleed. Onze Cellulose Rollen, met afmetingen 1,20 x 100 meter en een kwaliteit van 37 gram, zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren om te kunnen kiezen op basis van voorkeuren of smaken. Onze papieren tafellakens zijn praktische en functionele items, ideaal voor gebruik in hotels, restaurants en catering, waar de tafelvoorbereiding snelheid en constante hygiëne vereist.

Tafelkleed papier rechtbank

Bij MonoUso bieden wij u een brede catalogus van Voorgesneden Papieren Tafelkleden, formaat 100 cm op 100 cm, in verschillende kleuren en prints. Onze papieren tafellakens zijn perfect voor menurestaurants waar de actie van het egreneren en opzetten van een tafel snel, eenvoudig en schoon moet zijn.

Deze wegwerptafelkleden zijn ideaal om de tafel op een eenvoudige en levendige manier aan te kleden en te beschermen tegen vloeistoffen en krassen.

Gecoat Takelfleed 1,2x7

Met het duidelijke doel om geen vlekken op het meubilair te maken en om de tafel gemakkelijk schoon te kunnen maken presenteren wij u deze Waterdichte Tafelkleden. Gemaakt van waterdicht papier met een plastic laagje, zullen deze vlekbestendige tafelbedekking ervoor zorgen dat uw gasten van hun tafel genieten zonder zich zorgen te maken over mogelijke morsingen of vlekken voor het leven. 

Vichy papieren tafelkleden

In een rol van 100 meter lang en één meter breed is de oplossing voor al uw problemen. Vergeet de reiniging met de Vichy papieren tafellakens. Kleed uw tafels aan met elegantie, duurzaamheid, zachtheid, zonder de zuinigheid van uw bedrijf uit het oog te verliezen. Een speciaal product voor restaurants, hotels, catering, organisatoren van evenementen en elke andere maaltijdservice.

Individueel, op rollen, gesneden... Ongeacht het formaat, papieren tafellakens zijn een noodzakelijk element om elke tafel aan te kleden en te beschermen, vooral als u op zoek bent naar een comfortabel en functioneel alternatief dat u hoofdpijn zal besparen.

Zonder twijfel zijn wegwerptafelkleden een ideale manier om vlekken op het oppervlak van meubels te vermijden, maar ook om een leuke, elegante of sobere toets te geven aan elke gelegenheid rond de tafel.

Kleine of grote, papieren tafelkleden bedekken, beschermen en verfijnen oppervlakken. In eerste instantie bedoeld als ontwerpbasis voor het tafeloppervlak nemen ze het designconcept van de ruimte over.

Alleen of in combinatie met bijpassende servetten, kleed uw tafel op een coole manier aan!

WAAROM ZOU U DIT TAFELKLEED KIEZEN?

  • Exclusieve kwaliteiten en uitstekende prestaties.
  • Optimale hygiëne en frisheid: geen verbleking, rimpels, vlekken.
  • Eenmalig gebruik, comfort.
  • Oplossingen voor zowel het interieur als het exterieur.
  • Kleur afgestemd op servetten en andere gebruiksvoorwerpen.


Wegwerp tafellinnen is interessant omdat het uitstekende prestaties biedt, zoals hygiëne en orde, -zonder te vervagen, rimpels of vlekken-, comfort, maar ook het brede toepassingsgebied -interieur en exterieur-.

Maar het coolste aan deze optie is de grote mate van maatwerk: u kunt het combineren met vele servetten en huishoudelijke artikelen die ook bij MonoUso verkrijgbaar zijn.

Soorten papieren tafellakens

We hebben een brede selectie van papieren tafellakens en bieden verschillende kleurmogelijkheden en een verscheidenheid aan maten, stijlen en ontwerpen die ideaal zijn voor restaurants, organisatoren van evenementen, cateraars en andere foodservicebedrijven.

Tafelkleden beschermen de oppervlakken van de tafels die coördineren met andere elementen van feesten of items voor themafeesten, evenals het verbeteren van plaatsen met stijl en kleur.


Kleurrijke tafelkleden. Wees de koning van het feest!

Afhankelijk van wat u zoekt, hebben we een soort wegwerptafelkleed voor u. Wil je iets overtredends en ongehoords? Wedden op gele, magenta of groene tafelkleden voor eenmalig gebruik. Als u op zoek bent naar een leuke middag in de buitenlucht, dan is hemelsblauw, zacht geel of wit het beste. Wil je echter een sobere en dromerige sfeer, kies dan voor gouden, zwarte of grijze tafelkleden op papier.

Hou rekening met de omgeving waar je aan toegewijd bent, dat wil zeggen dat het niet hetzelfde is om een evenement voor een bedrijf te maken - we raden je aan om bedrijfskleurige tafelkleden te gebruiken - dan speelt het met fantasie.

Verre van het vooropgezette idee dat u zou kunnen hebben, hoeft een papieren tafelkleed niet saai te zijn. Vandaag de dag zijn er allerlei soorten ontwerpen, kleuren en prints. Bij MonoUso kunt u kiezen tussen verschillende opties: rood, zwart, gestreept papieren tafelkleed... Er zijn vele alternatieven om uit te kiezen om een persoonlijk tintje te geven aan uw gezinsmaaltijd of uw horecabedrijf.

Voor buitenevenementen raden wij felgekleurde papieren tafelkleden aan: een groen, geel of hemelsblauw tafelkleed zorgt voor een sensatie bij de gasten, zeker als u ze combineert met een wit servies dat voor contrast zorgt.

In het geval van meer formele omgevingen maaltijden, raden wij neutrale kleuren aan zoals zwart of beige. Het is ook een goede optie om te kiezen voor bedrijfskleuren die uw bedrijf vertegenwoordigen.

Individuele papieren tafellakens

Tijd is geld, dat weten we. Als u op zoek bent naar iets informeels en snel, zonder de elegantie uit te sluiten, zijn de individuele tafelkleden het beste. Zeer populair in de meest elegante restaurants, dit soort tafelkleden versieren een tafel op een gemakkelijke en eenvoudige manier. Kies de kleuren van het seizoen, vogels of kraaienpootjes, u zult uw gasten zeker verrassen. De beste? Besparing in uw zak.

Diners' tafelkleed bij uitstek hoeft niet het 'typische geruite' te zijn. Met onze papyrus tafelkleden kunt u effectief en snel tafels in elkaar zetten, waarbij krassen en het afstoten van vloeistoffen worden vermeden. Papyrus ontwerpen, hedendaags en klassiek, zelfs Cleopatra zou jaloers zijn.

Tafelkleden op papierrol

Voor grote evenementen zijn opgerolde tafelkleden de snelste en meest economische optie. Afstudeerwerken? Communies? Bruiloften? Feesten? Of u nu een cateraar bent of een particulier, dit is de meest comfortabele optie. Vergeet wit en speel met kleuren - wij hebben de coolste.

 

Waterdichte tafelkleden

Wow! Het lijkt op magie... Maar nee. Nu hebben we ook een aanbod van waterdichte tafelhoezen die gemaakt zijn met een plastic laag die je gewoon met een vod kunt schoonmaken. Ik weet zeker dat met deze tafelkleden alles glanst als een markeerstift.

 

Hoe kies je het perfecte papieren tafelkleed

Afhankelijk van de gelegenheid heeft u een of ander papieren tafellaken nodig.

Bij MonoUso vindt u verschillende formaten, zoals rollen papier, tafellopers, gesneden stukken of individuele tafelkleden, hoewel ze allemaal het comfort in gebruik gemeen hebben. Eenmaal gebruikt hoeft u ze alleen nog maar te verwijderen en klaar is kees.

 Het vinden van de beste optie hangt af van een aantal zaken. In het geval van een romantisch diner zijn de individuele papieren tafellakens een elegante en originele hulpbron, hoewel ze niet zo veilig zijn als het papieren roltafellaken, dat de dikte van het oppervlak beschermt en is perfect voor lange tafels met veel gasten.

Het is ook belangrijk om de grootte van de tafel te kennen die we moeten dekken en de vorm ervan, vooral in het geval van ronde, volledig vierkante of ovale tafels. Op deze manier kunt u de beste optie kiezen om onvoorziene gebeurtenissen te voorkomen en dat het gehele oppervlak op een elegante en functionele manier wordt bedekt.

Tafellopers voegen een pluspunt toe aan de tafel als er in het midden van de tafel decoratie is en als we het hebben over elegante diners of lunches zoals bedrijfsdiners, kerstdiners en andere speciale gelegenheden.

 

Een papieren tafelkleed voor elke gelegenheid

Als u uw tafel moet beschermen met een origineel tafelkleed en aangepast aan de gelegenheid die bovendien geen grote uitgave veronderstelt, dan hebben we bij MonoUso alle soorten resistente papieren tafelkleden, van kwaliteit en van verschillende afmetingen en kleuren.

Als u op zoek bent naar een papieren tafelkleed op rol voor een communie, een doop of een verjaardag met kinderen, is het belangrijk om van kwaliteit te zijn, om te voorkomen dat het snel breekt, maar ook dat het een unieke kleur of ontwerp heeft die de tafel tot het middelpunt van het feest maakt.

Voor cateringbedrijven, hotels, restaurants en voor elk gebruik in de horeca in het algemeen zijn de weerstand en de professionele afwerking van het papieren tafelkleed van groot belang als we de klant een goed imago willen bieden. Want een wegwerpmateriaal staat niet op gespannen voet met een elegante tafel.

Papieren tafelkleden zijn ideaal voor buitengebruik, of het nu in terrassen, tuinen of zwembaden is, omdat ze wegwerpbaar zijn, vermijden we dat we onze stoffen tafelkleden beschadigen bij het mogelijke slechte weer.

Hoe combineer je tafelkleden met tafelgerei?

Als u een goed tafelkleed kiest, zult u een goed servies moeten kiezen. Smaak is in kleur. We hebben niet allemaal dezelfde smaak en voorkeuren, dus moeten er tafelkleden zijn die bij ieder van ons passen. Donkere, lichte of neutrale kleuren. We bieden alle soorten papieren tafellakens aan voor de kleuren die u nodig heeft, tafelkleden die perfect passen bij het serviesgoed dat we van plan waren te gebruiken in die belangrijke gebeurtenis.

 

MonoUso, wegwerptafelkleden voor mensen met persoonlijkheid

Er zijn veel tafels, en met het verschijnen van supermarkten gaat de originaliteit steeds meer verloren. Om een verschil te maken in uw evenement of bedrijf zult u moeten spelen met de accessoires om die aanraking te krijgen die de regels breekt. Tafelkleden voor eenmalig gebruik zijn de beste optie om uw verblijf altijd vrij te houden, maar ook om uw creativiteit te verkennen.

Bijvoorbeeld door gebruik te maken van trends. Een paar jaar geleden waren mnimalistische kleuren zoals beige, zwart, koper of wit erg populair. Nu is de mode verschoven naar meer levendige kleuren. Net als bij kleding komt alles terug. En zo niet, laat ze dan de uitlopende broeken vertellen, oké? We hebben niet altijd onbeperkt kapitaal om het keukengerei atelier te veranderen. De oplossing is papieren tafellakens of plastic tafellakens, gezien de prijs kunt u vaker van rol wisselen.


Breng uw tafel naar een hoger niveau met aangepaste tafelkleden

Organiseert u een evenement? Wilt u dat mensen geïnteresseerd zijn in wat u aanbiedt aan een tafel of aan een stand? Of wilt u uw gasten gewoon verrassen?

Voor veel mensen begint het allemaal met iets dat hun hoofd op hol brengt. Een gedurfde en visueel aantrekkelijke tafel trekt de aandacht vanaf het eerste gezicht, vooral in drukke omgevingen zoals beurzen of evenementen en maaltijden met vrienden in de buitenlucht.

We kunnen een eenvoudige tafel omtoveren tot een professionele tafel, waarbij we uw tafellinnen personaliseren, omdat het een uitstekende manier is om de belangrijkste elementen van uw bedrijfsmerk aan een potentiële klant te presenteren: kleuren, logo en naam.

Maak gebruik van alle mogelijkheden van onze papieren tafellakens, en als u niet vindt wat u zoekt, kunt u contact met ons opnemen, wij zullen u helpen de beste oplossing voor u te vinden.

 

Waarom papieren tafellakens gebruiken?

Papieren tafelkleden zijn het beste alternatief wanneer u uw tafel moet beschermen tegen voedsel- en drankvlekken zonder aan comfort in te boeten. Omdat het tafelkleden voor eenmalig gebruik zijn, vermijdt u wasbeurten en gevechten met moeilijke vlekken zoals wijn of chocolade, die zo typisch zijn voor speciale lunches en diners.

Bovendien zijn ze het beste alternatief als u een tafelkleed van een specifieke kleur nodig hebt, aangezien u geen economische uitgaven hoeft te doen voor een eenmalig tafelkleed.

Bij MonoUso vindt u allerlei papieren tafellakens voor verjaardagen, diners met vrienden, diners in de tuin, feesten, knutselateliers, ... Kies het formaat en de kleur die passen bij de speciale gelegenheid en geef uw avond een originele toets zonder de weerstand van een 100% kwaliteitsproduct op te offeren.

 

Het gebruik van tafelkleden die niet gezien worden

Bespaar tijd en geld met het grootste voordeel van dit soort tafelkleden, ze zijn wegwerpbaar. Dit betekent dat wanneer het evenement eindigt, het automatisch wordt weggegooid zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het wassen. Stop met het plaatsen van wasmachines voor en na elk evenement en vergeet al die onweerstaanbare vlekken die op geen enkele manier weggaan. Met papieren tafellakens heb je het onder de knie. Je bespaart tijd.

Waarom zou je bij Monouso papieren tafelkleden kopen?

Op onze website vindt u allerlei soorten wegwerptafelkleden in allerlei kleuren, maten en uitvoeringen, maar ook met verschillende functies. We hebben ook accessoires zoals wegwerpborden, papieren servetten of plastic bakjes.

Waar wacht u nog op om uw tafels te personaliseren?

 

Bekijk meerZie minder