Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Producttype

Materiaal

Kleur

Poets papierrollen

Naar het toilet gaan in een restaurant en geen papieren rol hebben om je af te drogen kan een groter probleem zijn dan het lijkt. Het is immers noodzakelijk voor alle soorten persoonlijke hygiëne, en het niet beschikbaar hebben van papier kan de ervaring van uw klanten in uw zaak volledig bederven. Onze rollen handpapier worden gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

  • Speciaal ontworpen voor het effectief drogen van handen of oppervlakken.
  • Groot absorptievermogen en hoge weerstand dankzij de materialen en het ontwerp.
  • Ideaal voor maximale netheid en hygiëne.
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Poets papierrollen


Actieve filters

Veelzijdige papierrollen

Rollen handpapier zijn perfect voor bedrijven die werken met stoffen die vaak vuil en vlekken kunnen maken, zoals autoreparatiebedrijven, restaurants, industrieën, ziekenhuizen, tankstations, hotels, enz.

Deze rollen zijn een must in elk type wasruimte, keuken of handwasruimte. Ze bieden een uitzonderlijk gevoel van klantenzorg en worden gekenmerkt door hun hoge absorptievermogen en zachtheid.

Industriële handdoekrollen en papieren wegwerphanddoeken zijn een must-have in elk bedrijf. Dankzij hun materialen en ontwerp zijn ze de ideale metgezel voor zowel hand- als oppervlaktedroging.

Binnen onze selectie vindt u papierrollen die ideaal zijn voor het schoonmaken van zowel mensen als het bedrijf zelf. Ze zijn zeer praktisch omdat ze geen pluisjes afgeven wanneer ze over de te reinigen oppervlakken worden gewreven en ze hebben een goede weerstand tegen water, zodat ze niet uit elkaar vallen wanneer u vloeistoffen probeert te drogen.

Papierrol ter voorkoming van virussen

Deze rollen zijn ideaal voor drukbezochte ruimtes zoals restaurants, ziekenhuizen, scholen en kantoren. Met een superieur absorptievermogen zorgen onze papierrollen ervoor dat u snel en efficiënt kunt drogen, waardoor het risico van het verspreiden van ziektekiemen afneemt.

Bij Monouso begrijpen we het belang van hygiëne en gemak in elke omgeving, en onze handdoekrollen zijn speciaal ontworpen om aan deze eisen te voldoen. Kom niet zonder te zitten en bezorg uw klanten of gasten een aangename en comfortabele ervaring!

Bekijk meerZie minder