Glazen Herbruikbare Amuse Bakje

In ieder geval is dat de Testing Miniaturen waardig om ontwerpen te imiteren in kleine verhoudingen van traditionele en bekende producten. In deze sectie zijn de Miniaturen voor Catering gemaakt van glas en hebben verschillende uitstekende vormen zoals glazen, borden of hermetische potten, zeer typisch voor het bewaren van jam. Hermetische glazen minipotten voor presentaties en proeverijen in de horeca en bij evenementen, en herbruikbare glazen miniaturen voor innovatieve en leuke presentaties.

Actieve filters

    Een van de meest creatieve en verschillende manieren om voedsel te bereiden en te presenteren is met deze eenvoudige en delicate Crystal Catering Miniaturen. Bij hen zullen uw gasten niet onverschillig blijven, of het nu gaat om catering, buffetten, cocktails, evenementen of feesten, ze zullen een uniek tintje geven.

    De Miniaturen voor de Proeverij maken uiteindelijk deel uit van het evenement en laten in veel gevallen de gasten onder de indruk zijn van het ontwerp en de vormen van elke accessoire voor de Catering. In dit geval zijn onze Miniaturen gemaakt van glas en bieden ze schoonheid en perfecte lijnen. Ze kunnen herbruikbare miniaturen zijn, waardoor de kosten van het moeten kopen van Testing Accessories voor elk evenement worden vermeden.

    En als dit niet de Miniaturen voor Catering zijn die u zoekt, aarzel dan niet om onze secties van Plastic Miniaturen, Biologisch afbreekbare Miniaturen, Plastic Lepels, Design Miniaturen, Miniatuur Houders, Plastic Kegels, Plastic Proefglazen of Kebabs, Pincet en Spiesjes te raadplegen.

    Bekijk meerZie minder