Producttype

Kleur

Materiaal

Papieren afhaal tassen

Meeneemtassen zijn gemaakt om elk type product of voedsel te beschermen en te vervoeren. Hun belangrijkste materiaal is papier, dus ze zijn een geweldig biologisch afbreekbaar alternatief voor uw bedrijf. Bovendien zijn ze licht en zeer stevig, wat een comfortabel en veilig transport mogelijk maakt.

Het is algemeen bekend dat tassen onmisbaar zijn, niet alleen in elk bedrijf maar in elk huishouden. Zo zijn ze een vast onderdeel van ons dagelijks leven geworden, wat we ook willen vervoeren er is een meeneemtas.

De zelfgekookte maaltijd van je moeder. De hamburger van je favoriete restaurant. Je eerste partij kroketten. Meer dan alleen voedsel, deze containers dragen ervaringen en gelukkige momenten. Dus als u wilt dat de gastvrijheid en de smaak van uw eten uw klanten zonder problemen bereiken, nodigen wij u uit om ons ruime assortiment papieren zakken voor de horeca te bekijken.

  • Zeer resistent
  • Biologisch afbreekbaar
  • Aanpasbaar aan verschillende soorten producten
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Papieren afhaal tassen


Actieve filters

Voor al uw diensten: meeneemtassen

Wilt u dat uw heerlijke gerechten of gerechten uw klanten in perfecte staat bereiken? Dan zijn onze meeneemtassen de ideale oplossing voor u!

Het lijdt geen twijfel dat tassen de meest veelzijdige verpakking zijn die ooit is gemaakt. En of u nu afhaalmaaltijden of bezorgdiensten aanbiedt, onze afhaaltassen zijn ontworpen om alle soorten voedselverpakkingen te vervoeren, van vierkante hamburgercontainers tot ronde containers voor salades en diepvriesdesserts en zelfs grote cateringtrays.

En waarom? Dat kunt u zich afvragen. Omdat hun bodem breder is dan die van alle andere soorten papieren zakken, en omdat uer dankzij hun brede zijvouwgemakkelijk grotere producten in kwijt kunt, waardoor ze het populairst zijn voor de verkoop van afhaalmaaltijden, omdat ze het vervoer van uw bereidingen vergemakkelijken en ervoor zorgen dat ze bij uw klanten op tafel komen zoals ze de keuken hebben verlaten.

Papieren zakken voor de horeca

Als u een afhaal- of bezorgbedrijf heeft, zijn papieren afhaalzakken de beste optie om uw producten veilig en duurzaam te vervoeren. Ze zijn ontworpen met een bredere basis waardoor u producten met volume kunt plaatsen, ze zijn licht, gemakkelijk op te bergen en bestand tegen gewichten en scheuren.

Daarom werken wij met papieren zakken voor de horeca die superieur sterk en flexibel zijn en zich aanpassen aan de vorm van elk product. Bovendien is het een lichtgewicht en zeer vormbaar materiaal, waardoor het niet alleen veilig te vervoeren is, maar ook erg handig in gebruik.

Maar daar houden de kwaliteiten niet op. Dankzij hun samenstelling nemen ze weinig opslagruimte in beslag en zijn ze verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Met onze papieren bezorgzakken kunt u uw levensmiddelen bezorgen en tegelijkertijd de uitstraling van uw zaak vernieuwen.

Nu bent u klaar om te ontdekken waarom ze de meest praktische container zijn die er bestaat. Dit is niets anders dan het feit dat ze een eindeloze lijst van toepassingen hebben en kunnen worden aangepast aan elk doel of product. Daarom vatten we hun meest voorkomende toepassingen samen, zodat u zeker weet dat ze de juiste keuze zijn voor uw bedrijf:

  • Meeneemtassen voor afhaalrestaurants
  • Bezorgtassen
  • Horecatassen voor catering en evenementen
  • Tassen voor foodtrucks
  • Fastfoodtassen

Zonder twijfel zijn veiligheid en comfort twee van de belangrijkste aspecten bij het vervoer van een product. Daarom hebben bezorgtassen handvatten waardoor ze gemakkelijk vast te pakken zijn en een stevige bodem waardoor het moeilijk is om te morsen en het voedsel te verplaatsen. Zo kunnen de eters de lekkernijen van uw zaak op hun favoriete plaats proeven.

Het is dus duidelijk dat als u betrouwbaarheid en bruikbaarheid wenst, papieren afhaaltassen ideaal zijn voor uw zaak. Daarom hebben we bij Monouso een uitgebreide catalogus samengesteld, zodat u de tas kunt kiezen die het beste bij uw zaak past.

Ecologische afhaaltassen

Mensen worden zich steeds meer bewust van recycling en de impact van hun beslissingen op het milieu. Het juiste beheer van grondstoffen. De productie van broeikasgassen. Het gebruik van hernieuwbare energieën. Al deze zaken zijn een belangrijke maatstaf geworden bij het maken van keuzes.

De toepassing van milieuvriendelijkeverpakkingen is een van de meest doorslaggevende factoren voor de keuze van een restaurant. Volgens studies recycleren consumenten 85% van de papieren zakken die zij gebruiken. Het is dus duidelijk dat, om klanten aan te trekken, het noodzakelijk is om milieuvriendelijke tassen te hebben om voedsel in uw zaak te vervoeren.

Bij Monouso hebben we een uitgebreide catalogus van duurzame tassen voor de horeca. Hiermee wint u de loyaliteit van de meest veeleisende eters en zet u een belangrijke stap naar een groenere toekomst.

Papieren afhaaltassen: design en stijl

Het is niet verwonderlijk dat met een dergelijke lijst van toepassingen, tassen zijn geëvolueerd om zich aan te passen aan de verschillende behoeften van de klant. Daarom hebben we een breed scala aan ontwerpen, vormen en kleuren voor meeneemtassen om bestellingen van sandwiches, hamburgers, noedels, kebab, pasta, sushi, churros, enz. mee te nemen. Elk item verpakt in zijn verschillende verpakkingen en comfortabel vervoerd met de levering tassen, waar de hele bestelling wordt geleverd in een zak.

Bij Monouso bieden we een grote verscheidenheid aan designs en prints voor afhaalmaaltijdenzakken. Hiermee kunt u voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten.

Monouso, leverancier van fastfoodzakken

Volgens studies groeit de horeca elk jaar met gemiddeld 13%, en de verwachting is dat dit cijfer in de nabije toekomst alleen maar zal toenemen. Het lijdt geen twijfel dat deze cijfers goed nieuws zijn voor horecaprofessionals en de opening van nieuwe etablissementen. Toch heeft elk bedrijf de juiste apparatuur nodig om aan de vraag van de klant te voldoen, vooral omdat thuisbezorging de snelst groeiende sector is. Dus als u op zoek bent naar een leverancier van fastfoodzakken, hebben we een breed scala aan producten.

Bij Monouso ondersteunen we de inspanning en toewijding van de werknemers in de voedingssector. Daarom bieden wij u een uitgebreide catalogus van goedkope afhaaltassen om uw producten te vervoeren.

Koop uw goedkope meeneemtassen in Monouso

Tassen hebben tot op de dag van vandaag een lange weg afgelegd. Daarom is het onbetwistbaar dat ze essentieel zijn en blijven in elke vorm van transport. Dus, als u uw producten bij uw eters wilt krijgen is er geen nuttigere en veiligere optie dan cateringtassen om uw dozen te beveiligen.

Bent u op zoek naar meer informatie over kraftzakken voor catering of een ander type wegwerpverpakking? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

Bekijk meerZie minder