Producttype

Kleur

Materiaal

Flexibele rietjes

Wilt u uw klanten de ideale aanvulling op hun drankje bieden en tegelijkertijd zorg dragen voor het milieu? Kies voor flexibele rietjes en u wint altijd: uw klanten zullen tevreden zijn en de planeet zal u er dankbaar voor zijn.

Praktisch, comfortabel en aanpasbaar aan elke container waarin u besluit uw heerlijke cocktails te serveren. Flexibele rietjes zijn perfect om vorm en kleur te geven aan uw combinaties en slushies op elk evenement of drankzaak.

  • Origineel
  • Praktisch en functioneel
  • Duurzaam en recycleerbaar
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Flexibele rietjes


Actieve filters

Flexibele rietjes zijn de onmisbare bondgenoot van elk feest of evenement. Frisdranken, cocktails, sappen en alle dranken kunnen worden vergezeld van een wegwerpbaar flexibel rietje en zorgen voor een veel aantrekkelijker uiterlijk.

Flexibele rietjes in alle kleuren

Na een goede maaltijd sluiten veel mensen graag af met een lekkere cocktail en daar horen vaak flexibele biologisch afbreekbare rietjes bij. Al onze flexibele rietjes zijn zeer duurzaam en zullen niet snel breken, ondanks dat ze gemaakt zijn van duurzame materialen.

Flexibel, stevig en van uitstekende kwaliteit, bieden deze flexibele rietjes maximaal gemak bij het genieten van een verfrissend drankje. Op onze website vindt u een breed scala aan flexibele wegwerprietjes, waaronder ook de meest hygiënische, individueel beschermd zodat uw eigen klanten ze comfortabel kunnen pakken zonder het risico dat ze een ander besmetten.

Daarnaast hebben we ook een grote verscheidenheid aan kleuren om uw rietjes af te stemmen op het thema van het feest of de sfeer van het restaurant. Van de klassieke witte en rode flexibele rietjes, tot zwarte ergonomische rietjes voor een vleugje soberheid en elegantie, en nog veel meer kleuren om een vleugje vitaliteit te geven.

Bekijk meerZie minder