Vacuumzakken

De Vacuümzakken voor Professionals zijn zonder twijfel ons sterrenassortiment binnen de Plastic Vacuümzakken, want we hebben 90, 120 en 150 micron Vacuümzakken, 90 micron Zilveren Vacuümzakken en Kookzakken; een grote verscheidenheid aan Professionele Verpakkingszakken van verschillende afmetingen, diktes en materialen, waarmee u de houdbaarheid van een veelheid aan verse producten kunt verlengen. Speciaal aangegeven voor campna-type verpakkingsmachines zijn deze Vacuümzakken niet geschikt voor huishoudelijke verpakkingsmachines.

Actieve filters

  Vacuümzakken voor professioneel gebruik zijn perfect om de eigenschappen van vlees, vis, worst, vleeswaren en een breed scala aan verse voedingsmiddelen veel langer te bewaren. Wij hebben een breed scala aan Verpakkingszakken in verschillende materialen, diktes en maten, zodat u de zak kunt vinden die het beste bij uw behoeften past.

  Gemaakt van Polyamide om waterdichtheid te bieden, en in Polyethyleen om lassen mogelijk te maken, bieden wij u Vacuümzakken vanaf 90μ, Vacuümzakken vanaf 120μ, Vacuümzakken vanaf 150μ, Vacuümzakken vanaf 90μ in Zilver en Kookzakken.

  - Vacuümzakken: ideaal om voedsel in uitstekende omstandigheden te bewaren gedurende een lange periode, vindt u Vacuümzakken van 90, 120 en 150 micron. Deze vacuümzakken kunnen niet worden gesteriliseerd of gekookt, maar zijn wel geschikt voor pasteurisatie bij 80ºC gedurende 30 minuten en voor invriezen tot -30ºC.

  - Zilveren vacuümzakken: dankzij hun vervaardiging in gelamineerd materiaal zijn deze zilveren vacuümzakken duurzamer en beter bestand tegen breuk. Maar dat is nog niet alles, want ze hebben sterke barrières voor vocht en zuurstof, waardoor het voedsel veel langer perfect blijft.

  - Vacuümkookzakken: laat u voedsel koken door te stomen, te bakken en te microwuiven. Niet geschikt voor sterilisatie, als het gaat om pasteurisatie bij 80ºC gedurende maximaal 30 minuten, invriezen tot -15ºC gedurende 6 maanden en traditioneel koken bij 110ºC gedurende maximaal 1 uur, of in een magnetron bij 900W gedurende 60 seconden.

  Als dit niet de Vacuümzakken zijn die u nodig heeft, nodigen wij u uit om andere Plastic Vacuümzakken te ontdekken zoals Home Vacuümzakken, maar ook andere Plastic Tassen zoals Market Bags, PE Tassen met Rits, of PE Tassen met Schuifsluiting, naast vele andere.

  Bekijk meerZie minder