Plastic Amuse Beker

De Mini Testing Bekers zijn de Designer Plastic Bekers die gemaakt zijn om culinaire werken te presenteren, op te dienen en te proeven in elk waardig evenement. Protagonist bij het aanbieden van canapés, voorgerechten en voorgerechten op bruiloften, dopen en recepties, onze Mini Testing Bekers bieden een breed scala aan mogelijkheden om het diner te verrukken alleen al met de presentatie.

De Wegwerpbare Mini Bekers behoren tot het Premium assortiment, omdat hun productie in polystyreen hen een glanzende, resistente en elegante afwerking geeft, en omdat ze Wegwerpbare Mini Bekers zijn zullen ze u tijd, geld en reiniging besparen.

Actieve filters

  In onze catalogus vindt u Mini Testing Bekers in verschillende maten, modellen en vormen. Deze Plastic Bekers zijn perfect voor presentatie bij proeverijen en cateringen. Wegwerpbare Mini Tangen staan ook bekend als Finger Food Plastic Bekers, omdat ze kleine monsters van individuele culinaire hoogstandjes bieden voor elk diner.

  Rond, vierkant, breder, smaller, hoog of laag, bij MonoUso vinden we dat uw presentatie uniek moet zijn, daarom geven we u de mogelijkheid om deze Plastic Mini Tangen aan te vullen met onze grote verscheidenheid aan Catering Accessoires die we hebben. Miniaturen voor het proeven van perfect om de meest geselecteerde fijnproevers te veroveren.

  Aangezien het wegwerpbekers zijn, bespaart u tijd bij het weggooien, het verzamelen, de hygiëne en de veiligheid, aangezien het wegwerpbekers zijn, zullen ze vrij zijn van het verspillen van water en reinigingsmiddelen.

  Koop individuele dessertbekers
  In onze catalogus vindt u plastic bekers en taartbekers om indruk te maken op feesten en partijen. Als u op zoek bent naar een plaats om dessertbekers te kopen, bieden wij bij Monouso een breed assortiment aan individuele wegwerpdesertbekers. Wij bieden een verscheidenheid aan dessertbekers en -glazen aan. Wat betreft de proefbekers hebben we ook dessertbekers met een oneindig aantal patronen en modellen om uw dessert af te sluiten met een zeer elegante en subtiele decoratie.

  De dessertglazen die we bij Monouso hebben zijn een uitstekende optie voor de catering en de presentatie van hotels voor de feestdagen. Wij hebben de beste selectie van bekers voor kleine desserts of om te serveren in een glas. Onder de oneindige mogelijkheden, hebben we miniglazen van 40 cc tot 220 cc in een veelvoud van vormen, wacht niet langer en als u op zoek bent naar die ideale plek om dessertglazen te kopen is dit uw plek.

  Dessertbekers en minibekers voor de catering te koop
  Bij Monouso hebben we een grote verscheidenheid aan glazen voor hapjes en drankjes of voorgerechten voor restaurants, evenementen en catering. Mini-proefglazen zijn een essentieel product voor alle soorten catering, zowel binnen als buiten. Het zijn glazen met een uitstekend design en bij Monouso bieden we een breed scala aan mogelijkheden om klanten te verblijden met een uitstekende voedselpresentatie.

  De meeste mini-cateringbekers zijn wegwerpbekers, wat tijd en geld bespaart. We hebben een scala aan leuke en originele glazen voor de catering en de horeca. Mokken ideaal voor cocktails, snoepjes, plastic bekers, enz. Als u van plan bent om een cateringevenement te houden en een miniglas nodig heeft, bieden wij u bij Monouso de beste professionele kwaliteit.

  Koop proeversbekers voor feesten en evenementen van welke aard dan ook.
  Haal uw desserts in individuele glazen met onze proefglazen, ze zijn zeer eenvoudig en kunnen worden gebruikt als een staaltje van eten en drinken. Het zijn typische gereedschappen van het restaurant omdat ze een zekere elegantie behouden door het evenement waarin ze meestal worden gebruikt. De proefglazen op het eerste gezicht zijn zeer eenvoudig, hoewel we bij Monouso ook een grote verscheidenheid aan zeer originele proefglazen hebben. De proefglazen zijn tot in het kleinste detail ontworpen, zodat verjaardagen, bruiloften, communiefeesten of andere vormen van feesten iets heel bijzonders zijn voor de gasten.

  Er is een grote verscheidenheid aan proefglazen, of ze nu eenvoudig, klein, middelgroot, modern of zeer suggestief zijn. In onze online shop hebben we achthoekig, vierkant, vierkant, vierkant, klein, prisma, afgekapt, vierkant, zeshoekig glas en een oneindig aantal vormen en patronen. Naast het maken van deze viering speciaal voor personeel en familie. U laat ze proeven van de smaken, maar ook met innovatieve glazen die gemaakt zijn met volledig stabiele kwaliteitsmaterialen en een uitstekend ontwerp.

  Bekijk meerZie minder