Spiesjes, stokjes en tangen

De Spiesjes en Pipetten zijn zeer veelzijdig en eenvoudig in gebruik. Daarom bieden wij bij Monouso een breed assortiment aan Houten Spiesjes en Pipetten om te proeven.

Actieve filters

Houten Spies

Denkt u aan een goedkope, praktische, comfortabele en elegante optie om uw recepten te presenteren?
Dan denk je aan de spiesen. Bij MonoUso vindt u een breed assortiment aan mogelijkheden om uw gasten te verrassen.

Tandenstokers hout

Ben je ooit in een restaurant geweest en zat er iets vast in je tanden dat je er niet uit kon krijgen? Ik weet zeker dat hygiënische houten tandenstokers je redding zijn geweest. Het is een zeer eenvoudig product dat elk hotel- en restaurantbedrijf zou moeten hebben.

Houten Stokjes

Plat, met linten, met een hartvormige of zeepaardvormige afwerking, met een greep of in de vorm van een banderilla, de Houten Spiesjes zijn het perfecte gereedschap om elk soort voorgerecht, tapa of dessert te spietsen, zowel koud als warm, en zijn ook ideaal voor het versieren van eten en cocktails.

Deze wegwerpspiesjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en zijn eenvoudig te monteren en snel op te pakken. Ze hoeven niet te worden gewassen of gedroogd, want het zijn wegwerpspiesjes.

Spiesjes Dispenser

De Spiesjeshouder gemaakt van Bamboe, zijn de ideale Biologische Houders om je canapés in elke voedingswinkel te presenteren. Deze houten dienbladen worden veel gebruikt in hoogwaardige restaurants, luxehotels en bekende cateraars en worden gebruikt om voedsel voor het eten op een hygiënische en individuele manier te presenteren. 

Fingerfood tangen bamboe

Proeftangen worden op grote schaal gebruikt als bestek om voedselstukken veilig vast te houden. Om te genieten van heerlijke sushi, serveer je elke soort salade of selecteer je sappige stukken vlees uit een dienblad of met onze Bamboe Proeftang. Deze biologisch afbreekbare tang wordt veel gebruikt in de horeca en draagt actief bij aan het helpen van ons milieu en geeft een natuurlijk tintje aan uw presentaties. 

Houten spiesen en proefpipetten worden veel gebruikt voor hun vele toepassingen en de eenvoud van het gebruik. We hebben een breed assortiment aan verschillende materialen en lengtes.

Houten spiesen worden gekenmerkt door de stevigheid van hun materiaal en hun puntige uiteinde, waardoor voedsel zonder problemen kan worden doorgelaten. Brochette Spiesen kunnen worden gebruikt voor voorgerechten. Bamboe spiesen onderscheiden zich door hun elegantie.

Catering Pipetten zijn een andere aanvulling op de aanwezige sauzen, vinaigrettes en andere aperitieven. De innovatie van de Plastic Tasting Pipettes wordt nooit terzijde geschoven.

 

Bekijk meerZie minder