Plastic kommen

In onze catalogus van Plastic Kommen vindt u een grote verscheidenheid aan modellen. Deze wegwerpkommen zijn ideaal voor crèmes, desserts en snacks en voldoen aan elke behoefte. Daarom hebben we vierkante plastic kommen, FOAM-kommen, plastic saladekommen, plastic proeverskommen en zelfs kommen met de mogelijkheid om een deksel te dragen.

Actieve filters

Hard PS plastic kommen

Presenteer uw crèmes en snacks met onze Harde Plastic Kommen. Deze Wegwerpbare Kommen, geavanceerder en moderner dan de traditionele Economische Plastic Kommen, zijn ideaal voor de catering waar meer gastronomische gerechten worden geserveerd. Vervaardigd in zeer resistent en duurzaam polystyreen, zullen de Harde Doorzichtige PS Plastic Kommen ervoor zorgen dat u een schone en elegante service kunt bieden.

FOAM kommen

Deze Thermo FOAM Kommen zijn de beste bondgenoot om de temperatuur van het voedsel op de meest ecologische manier te houden, aangezien ze u na de feestdagen en de feesten veel tijd zullen besparen omdat het wegwerpzakjes zijn. Gefabriceerd in geëxpandeerd polystyreen, zijn de Thermische Kommen moeilijk te breken en in staat om het gewicht van het voedsel zonder problemen te dragen. Bovendien maakt de laminering van deze plastic zakken ze waterdicht, ideaal voor sauzen, crèmes en sorbets.

PP kommen

De Plastic Kommen die in de magnetron kunnen zijn de meest resistente Plastic Kommen voor wat betreft de Wegwerpborden. Deze Onbreekbare kommen worden gemaakt van Polypropyleen, hebben kwaliteiten die perfect kunnen worden gelijkgesteld aan elke traditionele schaal, omdat ze geschikt zijn voor het verwarmen van voedsel in de magnetron en, hoewel we bij MonoUso erkennen dat ze wegwerpbaar zijn, kunnen ze ook worden hergebruikt, omdat ze in de vaatwasser kunnen worden gezet zonder te vervormen of te bederven. 

Plastic Saladeschalen

Gekleurde plastic kommen

De gekleurde Plastic Borden zijn de speciale Plastic Borden om uw feestjes te verlevendigen. Vrolijker en leuker, zal dit wegwerpbare serviesgoed leven brengen in een van uw feesten. Er zijn gekleurde Plastic Borden voor elk evenement of gelegenheid, zoals in onze catalogus vindt u van Ronde Gekleurde Wegwerpbakken tot Vierkante Gekleurde Plastic Borden. Aangepast, gezeefdrukt of gewoon ondoorzichtig, u bepaalt zelf welke kleur u op uw tafel wilt gieten.

Bij MonoUso kunnen wij u een breed assortiment aan plastic kommen bieden met een uitstekende kwaliteit en de beste prijs op het internet gegarandeerd. U kunt traditionele plastic wegwerpkommen kopen in zwart en wit, in verschillende maten en vormen. Ook Plastic kommen met meer innovatieve en verfijnde, in metallic tinten en met verschillende capaciteiten, zodat ze zijn aangepast aan elke smaak en behoeften.

Onze Plastic Kommen zijn geschikt voor alle soorten voedsel, van de grootste speciaal ontworpen om salades en soepen te serveren, van veel kleinere perfect voor voorgerechten zoals olijven of noten. En voor feesten vol kleur en plezier geven we u de mogelijkheid om een plastic wegwerpbakje te kopen in een grote verscheidenheid aan kleuren zoals fuchsia, geel, blauw, paars of oranje. We hebben net zoveel Plastic Bowls als ze gebruiken!

En als uw bedrijf catering is, kunt u uw tafel aanvullen door toe te voegen wat u vindt in Dienbladen, Bestek, Bekers, Borden en Speciale Miniaturen voor Proeverij secties.

 

Bekijk meerZie minder