Kleur

Micronage

Marktzakken

Marktzakken zijn ideaal voor het vervoer van levensmiddelen. Ze staan ook bekend als blokzakken, en zijn essentieel vanwege hun veelzijdigheid in elk levensmiddelenbedrijf. Waar wacht u nog op om ze te kopen?

  • Waterdicht
  • Blokken zijn gemakkelijk te snijden
  • Gemakkelijk te openen
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Marktzakken


Actieve filters

Praktisch in uw blokmarktzakken

De markttassen of bloktassen zullen uw grote bondgenoten zijn om een optimale service te bieden. Met ze zullen uw klanten met een gerust hart kunnen winkelen. Weet u waarom u dit soort plastic zakken moet kopen voor uw bedrijf? Wel, om twee belangrijke redenen.

De eerste is dat ze zeer goed bestand zijn tegen transport en de tweede is dat u ze kunt gebruiken om een grote verscheidenheid aan levensmiddelen in op te slaan, zoals fruit, groenten, gebak of snoep.

Marktblokzakken, ook bekend als lagedrukzakken, zijn speciaal ontworpen voor gebruik in groentewinkels, viswinkels, slagerijen, bakkerijen en snoepwinkels. Ze worden meestal gebruikt als eerste verpakking voor levensmiddelen die in bulk worden verkocht, en worden vaak gezien in buurtwinkels. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat de tas van uw klant breekt of dat hij meerdere tassen moet dragen om het gewicht van zijn aankopen te dragen. Met blokmarktzakken weet u zeker dat uw producten veilig zijn.

Tassen met meerdere toepassingen in verschillende winkels

Markttassen hebben een speciaal kenmerk dat ze kenmerkt. Ze worden verbonden door een blok waarvan ze door voorsnijden kunnen worden gescheiden. Dit blok kan worden geperforeerd zodat de pakjes zakken in de dispenser kunnen worden gehangen. Dit maakt ze zeer praktisch voor gebruik in elk levensmiddelenbedrijf.

U scheurt de zak af aan de snijlijn, neemt de goederen, stopt ze in de zak, sluit ze gemakkelijk en overhandigt ze aan de klant. Deze zakken worden vaak nog gebruikt nadat de klant thuis is aangekomen. Het is heel gebruikelijk dat de erin verpakte producten erin blijven zitten tot ze voor het eerst worden geconsumeerd, en zelfs daarna nog.

Het zijn plastic marktzakken zonder handvatten, gemaakt van PE met een hoge dichtheid. Ze zijn doorzichtig en recycleerbaar. Bij Monouso hebben we de 4 meest gebruikte formaten: 21x27, 25x30, 27x32 en 30x44 cm, alle 10 micron dik.

Ze hebben de conformiteitsverklaring om te voldoen aan de voorschriften van de gezondheidsautoriteiten. Kortom, het zijn polyethyleen marktzakken van kwaliteit, en tegen een zeer goede prijs.

Heeft u nog steeds geen plastic blokmarktzakken? Probeer ze en ze zullen u overtuigen.

 

Bekijk meerZie minder