Gebundelde Platte Zakjes

Marktzakken zijn ideaal voor het vervoer van voedsel. Ze staan ook wel bekend als blokzakken, en zijn essentieel voor hun veelzijdigheid in elk levensmiddelenbedrijf. Waar wacht u nog op om ze te kopen?  

Actieve filters

  De marktbeurzen zullen uw bondgenoten zijn om een optimale service te verlenen. Weet u waarom u dit soort plastic zakken voor uw bedrijf zou moeten kopen? Nou, om twee belangrijke redenen. De eerste is dat ze zeer resistent zijn voor transport en de tweede is omdat je er een grote verscheidenheid aan voedsel mee kunt bewaren, zoals fruit, groenten, gebak of snoep.

  De blokmarktzakken, ook wel lagedrukzakken genoemd, zijn speciaal ontworpen voor gebruik in fruitwinkels, viswinkels, slagerijen, bakkerijen en snoepwinkels. Ze worden over het algemeen gebruikt als de eerste verpakking van levensmiddelen die in bulk worden verkocht, en het is heel gebruikelijk om ze in zelfbedieningswinkels te zien.

  De marktzakken hebben een bijzonderheid die hen definieert. Ze worden met elkaar verbonden door een blok waarvan ze door middel van voorsnijden kunnen worden gescheiden. Dit blok kan worden geboord zodat de zakjes in de dispenser kunnen worden opgehangen. Dit maakt ze zeer praktisch om te gebruiken in elk levensmiddelenbedrijf. U scheurt de zak van de snijlijn, neemt de goederen mee, stopt ze in de zak, sluit ze gemakkelijk en overhandigt ze aan de klant.  En dus neemt u de gewenste producten apart verpakt. 

  Vaak worden deze tassen nog gebruikt nadat de klant thuis is gekomen. Het is heel gebruikelijk dat de producten die erin verpakt zijn binnen blijven tot ze voor het eerst worden geconsumeerd, en zelfs daarna. 

  Het zijn plastic zakken zonder handvatten van PE, hoge dichtheid. Ze zijn doorzichtig en 100% recycleerbaar. In MonoUso hebben we de 4 meest gebruikte maten: 21x27,25x30, 27x32 en 30x44, allemaal 10 micron dik. Zij hebben de verklaring van conformiteit om te voldoen aan de voorschriften van de gezondheidsautoriteiten. Kortom, het zijn kwaliteitspolyethyleenzakken voor een zeer goede prijs. 

  Heeft u nog steeds geen plastic blokzakken voor Mercado? Probeer ze en ze zullen je overtuigen. Daarnaast hebben we bij Monouso een compleet assortiment van plastic, papieren en film voedselzakken die zeker goed zijn voor uw professionele activiteit.

  Bekijk meerZie minder