PLA Verpakkingen met Deksel

De PLA-maïszetmeelcontainers met deksel zijn milieuvriendelijke containers. Ze zijn een zeer gewild product bij diegenen die een resistente en praktische container willen die ook zorg draagt voor het milieu.

Actieve filters

  De PLA-maïszetmeelcontainers met deksel hebben een heldere, duurzame afwerking. Ze zijn perfect voor het bewaren van koude voedingsmiddelen zoals fruit, snoep, sandwiches of andere voedingsmiddelen. Daarom zijn ze ideaal voor het bewaren van voedsel in de koelkast.

  PLA is een bioplastic dat is gemaakt van natuurlijke hulpbronnen zoals maïszetmeel, waardoor het de voordelen heeft van conventionele voedselverpakkingen met als extra voordeel dat het composteerbaar, biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk is.

  Deze containers zijn thermovormig, wat betekent dat ze lichter zijn en meer flexibiliteit en weerstand hebben, zodat u uw voedsel kunt vervoeren zonder dat u bang hoeft te zijn om te breken of om te vallen. Bovendien geven de transparante afwerking en het verfijnde design uw maaltijden een elegante uitstraling.

  Als u op zoek bent naar koud voedsel, dan zijn PLA-maïszetmeelcontainers met deksel een goede keuze. Bij MonoUso hebben we verschillende maten containers waaruit u de container kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past - een betrouwbaar en ecologisch alternatief voor uw bedrijf!

  Als u zich afvraagt of deze verpakkingen compatibel zijn met mensen die allergisch zijn voor maïszetmeel, is het antwoord ja! Onze PLA-producten voldoen aan de huidige Europese regelgeving en zijn veilig voor mensen die allergisch zijn voor maïszetmeel of derivaten daarvan. We hebben een artikel op onze blog over dit onderwerp gemaakt, hier.

  Bekijk meerZie minder