Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Capaciteit

Maïszetmeel PLA verpakkingen met deksel

PLA maïszetmeelverpakkingen met deksel zijn milieuvriendelijk: biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Het is een veelgevraagd product voor wie een bestendige en praktische verpakking wil, waarin de inhoud kan worden uitgestald en die milieuvriendelijk is.

De transparantie en glans van deze verpakkingen verhogen de schoonheid van de inhoud, waardoor ze ideaal zijn voor het vervoer van levensmiddelen met grote kleurcontrasten, zoals salades of fruitsalades.

  • Helderheid en transparantie
  • Geschikt voor koude gerechten
  • Duurzaam: biologisch afbreekbaar en composteerbaar
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Maïszetmeel PLA verpakkingen met deksel


Actieve filters

Duurzame PLA-verpakking met deksel

Wilt u een geweldige optie weten voor het bewaren en vervoeren van uw favoriete voedingsmiddelen? Maak kennis met Monouso's PLA-containers met maïszetmeeldeksel!

Het eerste wat u moet weten is dat deze verpakkingen 100% ecologisch zijn, wat betekent dat ze milieuvriendelijk en niet-vervuilend zijn. Ze zijn gemaakt van een biologisch afbreekbaar en composteerbaar materiaal dat niet schadelijk is voor het milieu. Maar dat is niet alles, ze zijn ook erg praktisch! Ze zijn licht, duurzaam en zo ontworpen dat uw klanten ze overal mee naartoe kunnen nemen zonder zich zorgen te maken dat ze breken of hun eten morsen. Er is niets beter dan zorg dragen voor de planeet terwijl u geniet van een lekkere salade of dessert!

En wat kunt u in deze containers bewaren? Alles wat je lekker vindt! Ze zijn ideaal voor salades, koude soepen, warme pasta en rijstgerechten, desserts en vers fruit. Deze containers, gemaakt van maïszetmeel, hebben een transparante afwerking en het deksel sluit goed aan om uw voedsel vers en veilig te houden tijdens het vervoer.

Als u koud voedsel wilt aanbieden, zijn PLA-maïszetmeelcontainers met deksel een perfecte keuze. Bij Monouso hebben we verschillende maten waaruit u kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Ga voor een betrouwbaar en ecologisch alternatief voor uw bedrijf!

Praktische maïszetmeelcontainers met deksel

Het beste van alles is dat deze containers een milieuvriendelijke optie zijn. Als u geeft om de impact van uw acties op het milieu, is dit het perfecte product voor u! Ze zijn composteerbaar, wat betekent dat ze op natuurlijke wijze ontbinden in het milieu zonder giftig of vervuilend afval te genereren.

Maar dat is niet alles, onze containers komen ook met compatibele deksels die zorgen voor een luchtdichte afsluiting om voedsel langer vers te houden. Met onze containers hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u er zeker van zijn dat uw voedsel wordt beschermd.

Voor wie zijn deze containers ideaal? Iedereen! Van restaurants en kruidenierswinkels, tot buitenevenementen of gewoon om thuis te bewaren. Ze zijn perfect voor het vervoeren en bewaren van koud of warm voedsel zoals salades, fruit, desserts en kant-en-klaarmaaltijden. Stel je voor hoe praktisch ze zijn voor een picknick in het park!

Als u op zoek bent naar een praktische, bestendige, duurzame en ecologische optie om uw favoriete voedingsmiddelen te bewaren en te vervoeren, dan zijn de PLA-maïszetmeeldekselcontainers uit de Monouso-winkel precies wat u nodig hebt! Mis het niet!

Bekijk meerZie minder