Verpakkingsmateriaal

Bij verhuizingen wordt vooral gebruik gemaakt van de Verpakkingsvuller, maar ook van het Verpakkingsmateriaal in het algemeen, de dozen, de folie en de vulstoffen. Dit alles en nog veel meer vindt u hier zoals altijd tegen de beste prijs op het internet.

Actieve filters

Wikkelfolie

Wilt u uw goederen beschermen tegen stoten en krassen tijdens transport of opslag? Palletiseren is de meest gewilde optie en in MonoUso vindt u alles wat u nodig heeft.

Verpakkingstape

Bereidt u zich voor om te verhuizen en weet u niet hoe u uw dozen veilig kunt sluiten? Onze zelfklevende verpakkingstapes zijn de slimste manier om uw dozen gedurende het hele proces gesloten te houden.

Inpakpapier Cadeaupapier

Cadeauverpakking is een essentieel onderdeel van het cadeau. Wie houdt er niet van om cadeaupapier te verscheuren met Kerstmis? Of op hun verjaardag? Op onze website vindt u de perfecte inpakrol voor dat bijzondere detail.

Kraft Kartonnen Dozen

Je moet een zet doen en je weet niet waar je al je spullen moet opbergen? In MonoUso hebben we de oplossing: onze kartonnen dozen zijn perfect voor verhuizingen. Ze zullen u helpen uw spullen en herinneringen op te slaan, zodat u ze veilig kunt verplaatsen naar uw nieuwe huis.

Verzendenveloppen

Onze Documenten Enveloppen, die geschikt zijn voor het dragen van documenten die aan een pakket zijn bevestigd, zijn ideaal om de noodzakelijke informatie van een zending te presenteren zonder deze in het pakket te hoeven bewaren en dat de informatie zichtbaar is zonder dat er vlekken of beschadigingen op de papieren ontstaan. Met deze Transparent Tassen is alle benodigde documentatie zichtbaar voor transporteurs, kopers, koeriers of geïnteresseerden. Ze zijn moeilijk te breken en gemakkelijk te sluiten, vanwege hun zelfklevende sluiting.

De kwaliteit van onze kartonnen dozen biedt u maximale bescherming en veiligheidsoplossingen voor al uw producten: ideaal als verhuisdozen en als kleefband en rekfolie. Om trillingen en schokken tot een minimum te beperken, gebruikt u noppenfolie of opvulmateriaal.

Bekijk meerZie minder