Verzendenveloppen

Onze Documenten Enveloppen, die geschikt zijn voor het dragen van documenten die aan een pakket zijn bevestigd, zijn ideaal om de noodzakelijke informatie van een zending te presenteren zonder deze in het pakket te hoeven bewaren en dat de informatie zichtbaar is zonder dat er vlekken of beschadigingen op de papieren ontstaan. Met deze Transparent Tassen is alle benodigde documentatie zichtbaar voor transporteurs, kopers, koeriers of geïnteresseerden. Ze zijn moeilijk te breken en gemakkelijk te sluiten, vanwege hun zelfklevende sluiting.

Actieve filters

    Zelfklevende Documenten Zakken zijn perfect voor het verzenden van beschermde documentatie die aan een verpakking is bevestigd en wordt getoond, zodat de informatie kan worden verwerkt. Deze transparante plastic zakken hebben een kleefstrip die sluit wanneer het papierwerk wordt ingebracht en die niet toestaat dat water, vet of andere vloeistoffen de documentatie bevuilen.

    Onze Zelfklevende Documenten Zakken zijn wit aan de zelfklevende zijde, transparant aan de voorzijde en hebben een afbeelding gemarkeerd op een rode doos die aangeeft dat "deze zak documentatie bevat.

    En als dit niet het type plastic zak is dat u zoekt, aarzel dan niet om onze rubrieken over Zelfklevende Documentzakken, Vacuümzakken, PE Zakken met ZIP, PE Zakken met ZIP en Zak, PE Zakken met Schuifsluiting, BO-PP Zakken met Kleeflap of PE Zakken met ZIP en Schrijfbandente raadplegen.

    Bekijk meerZie minder