Suikerriet Bekers

Suikerrietbekers zijn een van onze meest milieuvriendelijke producten. Gemaakt van de resten van de suikerrietplant (bagasse), die overblijft na de extractie van het suikersap, zijn deze Organische Wegwerp Bekers zeer stabiel en hebben een gladde afwerking die zeer aangenaam aanvoelt. De Extra Sterke Suikerriet Bekers zijn geschikt voor warme dranken en zijn bestand tegen microgolftemperaturen tot 100 graden.

Actieve filters

    De Suikerriet Bekers, gemaakt van de vezelpulp van deze plant, worden erkend als een van de meest ecologische drinkgerei op de markt, omdat ze na gebruik in minder dan 4 maanden vergaan.

    De Suikerriet Bekers zijn resistent, ecologisch en geschikt voor gebruik in microgolven. Ze worden het essentiële hulpmiddel om elegantie en duurzaamheid aan onze presentaties te geven. Deze wegwerpbekers, die verkrijgbaar zijn in verschillende maten en vormen, kunnen perfect worden aangevuld met de rest van de Suikerrietproducten in onze catalogus, zoals Suikerriet Borden, Suikerriet Zakken, Suikerriet Containers en Suikerriet Dienbladen, allemaal perfect voor uw hotel-, restaurant- of cateringbedrijf.

    Bekijk meerZie minder