Koffiekopjes

Plastic Bekers zijn de perfecte oplossing om te genieten van uw koffie, lange koffie, koffie met melk, infusie of thee, zonder de noodzaak om te zien hoe het glas verslechtert, omdat de bezinksels van eerdere koffies niet naar buiten zijn gekomen en in staat zijn om het gevoel van exclusiviteit te hebben dat deze Wegwerp Beker alleen voor u is.

Bekroond met de medaille voor hygiëne en gezondheid, zullen onze Plastic Bekers, gemaakt van Polystyreen en Polypropyleen, de behoeften van elke bar, cafetaria, restaurant, hotelfeest of viering dekken. Met een grote verscheidenheid aan vormen en ontwerpen, zult u in ons web in staat zijn om te vinden van economische plastic bekers, tot Hard Bekers, Microgolf bestendige Bekers of Biologische Bekers.

Actieve filters

Koffiekopjes

In ons assortiment PS Goedkope Plastic Bekers vindt u de beste prijsaanbiedingen op de markt. Goedkope Plastic Bekers met een geweldige kwaliteit, gemaakt van PS (Polystyreen) zodat ze perfect zijn voor warme dranken en geschikt zijn voor de koelkast, omdat ze bestand zijn tegen temperaturen van -10 ºC tot 70 ºC.

Ideaal voor snelle en schone diensten, zal onze Economische Plastic Mokken exclusiviteit bieden aan klanten, omdat ze wegwerpmokken zijn, en zal hen totale onafhankelijkheid geven, omdat u uw activiteit kunt voortzetten buiten uw bar, café of restaurant, maar ze op het einde te deponeren in een recycling station, omdat onze Plastic Mokken Recycleerbaar zijn.

Koffiekopjes PS

Onze Hard PS Plastic Bekers zijn perfect als u een betere en kwalitatief hoogstaande service wilt geven. Met een grote weerstand zijn deze plastic wegwerpbekers ideaal voor koffie, thee en alle soorten warme dranken. Verras uw klanten of gasten met een van onze Rigid Plastic Bekers, voor een zeer economische prijs geeft u een service die de gasten tot in het kleinste detail toejuicht.

In verschillende kleuren, uitvoeringen en maten zijn onze Plastic Rigid Bekers bestand tegen temperaturen die hoger zijn dan 70 ºC, maar zijn niet geschikt voor microgolven, omdat ze meer zijn om de warmte te behouden dan om te dienen als een container voor de verwarming.

Magnetron PP Koffiekopjes

De Microgolf bestendige PP Bekers, of Extra Rigid Plastic Bekers, gemaakt van Polypropyleen, hebben door hun weerstand, flexibiliteit en hardheid, te worden erkend als de Plastic Bekers voor Koffie speciaal voor microgolven, omdat ze in staat zijn om hoge temperaturen te weerstaan zonder enige vervorming en het behoud van de temperatuur van de vloeistoffen.

Deze Plastic Microgolf bestendige Bekers worden het meest gebruikt door restaurants, cateringbedrijven en hotels waar grote evenementen worden gevierd en de drankjes het diner moeten bereiken alsof ze net zijn opgediend. Dit wegwerpservies, dat door zijn consistentie ook kan worden hergebruikt, weerstaat, zonder te breken, de klappen en het schudden van de eters die niet stoppen met het schudden van hun handen in hun bijeenkomsten na de lunch. 

Biologisch Afbreekbare Koffiekopjes

Bij MonoUso geven wij u de mogelijkheid om te genieten van de smaak van uw warme koffie in een van onze elegante Biologische Bekers. Onze Wasara Wegwerp Beker is een 100% natuurlijk, ecologisch en Japans designproduct, waarvan het hoofddoel, naast het genieten van een lekkere koffie, het behoud van het milieu is. Daarom zijn deze Wegwerp Bekers ook composteerbaar, aangezien ze gemaakt zijn van suikerrietpulp en bagasse, een grondstof die superieur is aan papier en die het mogelijk maakt om de impact op het milieu te minimaliseren.

Plastic bekers, speciaal ontworpen en gedacht om warme dranken te ondersteunen, zijn de perfecte bondgenoten om het werk in uw bar, terras of cafetaria te versnellen omdat u ze niet meer hoeft te wassen als ze eenmaal gebruikt zijn, want het zijn wegwerpbekers.

Deze wegwerpbekers zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan maten, ontwerpen en kleuren, met of zonder handvatten, en in verschillende materialen, sommige geschikt voor microgolven, zoals polypropyleen, en andere die bestand zijn tegen hoge temperaturen, ook al zijn ze flexibeler, zoals polystyreen. Voor de meer Eco-vriendelijke bij MonoUso bieden we een reeks van biologisch afbreekbare Design Bekers waar duurzaamheid de beste metgezel is van onze koffie.

Sommige Plastic Bekers kunnen worden gepersonaliseerd met het logo, de naam of het merk van uw vestiging of bedrijf, waardoor uw imago beter tot zijn recht komt en u reclame en exclusiviteit krijgt voor uw klanten. In onze online winkel vindt u Basic Plastic Bekers, Hard Plastic Bekers, Onbreekbaar Plastic Bekers en Biologisch Bekers, allemaal te combineren met onze Roerstaafjes voor Koffie, Koffie Bekerhouder, Goedkope Plastic Lepels of Biologisch Bestek. We hebben ook Ecologische Kartonnen Koffiebekers.

Bekijk meerZie minder