Metalen Herbruikbare Amuse Bakje

Wilt u dat uw evenementen en feesten zich onderscheiden door een originele en onderscheidende presentatie?
Dan zijn herbruikbare metalen miniaturen wat je zoekt.

Actieve filters

  Bij evenementen, proeverijen, catering en feesten is de presentatie van de gerechten een essentieel onderdeel, omdat het bepaalt of een maaltijd er meer of minder aantrekkelijk uitziet. Als u geïnteresseerd bent in het verzorgen van de afwerking van uw recepten, zullen de herbruikbare metalen miniaturen het de touch geven die u zoekt.

  WAAROM KIEZEN VOOR METALEN MINIATUREN?

  • Het belang van het verzorgen van details.
  • Voeg een originele touch toe aan de presentatie.
  • Uitstekende kwaliteit - prijs.


  Of u nu een hotel- of restaurantbedrijf bent, een catering- of degustatieservice of een particulier die de beste feesten in de buurt wil geven, de metalen miniaturen zullen iedereen met de mond open laten staan.

  Mini-supermarktkarretjes, mini-shoppingmanden, minipannen, minipotjes, mini-zeefjes, mini-melkveebedrijven... Alles wat je je maar kunt voorstellen in mini-formaat! Ze zullen uw feesten veel leuker maken en laten alle eters verrast zijn door uw persoonlijkheid.  

  Onze herbruikbare metalen miniaturen zijn uitstekend geschikt voor het serveren van allerlei soorten maaltijden in kleine porties, zoals broodjes, gebakken voedsel, salades, fruit of snoepjes. Je kunt ze op veel verschillende manieren gebruiken - word creatief!

  Hun metalen afwerking geeft uw maaltijden een hygiënische en elegante uitstraling, niemand zal het weerstaan om ze te proberen! Ze hebben ook het voordeel dat ze herbruikbaar zijn, zodat ze op al uw feesten of evenementen kunnen worden bediend.

  Op onze website vindt u een grote verscheidenheid aan metalen miniaturen in verschillende vormen. Kies de uwe en geef een originele touch aan uw presentaties, u laat iedereen met de mond open!

   

  Bekijk meerZie minder