Tandenstokers hout

Ben je ooit in een restaurant geweest en zat er iets vast in je tanden dat je er niet uit kon krijgen? Ik weet zeker dat hygiënische houten tandenstokers je redding zijn geweest. Het is een zeer eenvoudig product dat elk hotel- en restaurantbedrijf zou moeten hebben.

Actieve filters

  Houten stokken of tandenstokers zijn zeer typisch in bars, restaurants, hotels en in het algemeen in hotelbedrijven. Oorspronkelijk werden deze houten tandenstokers vooral gebruikt voor mondhygiëne. Na afloop van een maaltijd werden ze aan de klanten aangeboden, zodat ze de voedselresten tussen hun tanden konden verwijderen.

  NUTSBEDRIJVEN VAN DE HOUTEN STOKKEN:

  • Mondreiniging.
  • Om kleine porties te prikken zonder de handen te bevlekken
  • Respect voor de hygiëne van andere voedingsmiddelen


  Hoewel ze nog steeds voor dit doel worden gebruikt, zijn er geleidelijk aan andere toepassingen ontstaan. Ze kunnen grote bondgenoten zijn als het gaat om het spijkeren van een canapé of het instappen van de olijfbak en je kunt ook de houten spijkerstokken gebruiken.

  Ze zijn perfect, zodat op feesten of evenementen klanten of gasten een portie eten kunnen nemen zonder de rest aan te raken. Ze hebben ook het gemak van het vermijden van het gebruik van bestek, zodat u niet hoeft op te ruimen na jezelf.

  Op onze website vindt u allerlei soorten houten tandenstokers, van ronde houten tandenstokers tot tandenstokers met ringen aan één kant en één of twee tips.

  Waarom hebben sommige houten stokken ringen aan één kant?

  Het is je misschien opgevallen dat er enkele houten tandenstokers zijn met ringen aan één kant. Deze houten eetstokjes zijn van Japans ontwerp en staan bekend als eetstokjes in kokshi-stijl. Aan de ene kant is er de punt en aan de andere kant zijn er kleine ringen. In andere tijden kunnen ze ook andere gravures en decoraties bevatten, maar deze ringen zijn niet bedoeld als decoratie.

  Als we wegwerptandenstokers gebruiken en ze onder druk zetten, is het normaal dat ze breken. De gebroken tandenstoker is een duidelijke en zichtbare manier om te laten zien dat hij is gebruikt, maar daarnaast stelt het gebroken deel met de ringen ons in staat om de tandenstoker te laten rusten zonder dat deze de tafel raakt.

  Hoewel ze eruit kunnen zien als een eenvoudig en onbelangrijk object, moeten tandenstokers ook deel uitmaken van de tafel, hetzij voor het gemak van het prikken van een kaasblok, hetzij om iemand uit een ongemakkelijke situatie te redden. Verbeter uw service aan uw klanten met een eenvoudig en voordelig product!

  Bekijk meerZie minder