Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Vetvrij wikkelpapier frieten

Koop zakjes voor chips en vul uw menu aan met de beste aanvulling voor uw gecombineerde menu's met hamburgers of sandwiches. Geef een ander tintje aan uw presentatie met onze vetvrije chipszakjes!

Papieren chipszakken zijn ideaal voor fastfoodrestaurants, feesten, jubilea of evenementen... De gelegenheid is aan u!

  • Vet- en vlekbestendig
  • Verschillende maten en capaciteiten voor normale of XL-menu's
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Vetvrij wikkelpapier frieten


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • laatste items
📦
1.600
Papieren dompelende kegel kraft 22cm 100g (1600 stuks)

Papieren dompelende kegel kraft 21cm 100g (1.600 Stuks)

Ref 12019-200-8

1.600 Stuks

-36% 173, 95€ Normale prijs 271,79

0,109€/Papieren

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Vetvrije zakken perfect voor uw frieten

Om uw favoriete friet te serveren. Papieren zakken voor frites zijn een zan de beste opties. Het belangrijkste voordeel van onze frietzakken is hun vetvrije eigenschap, die voorkomt dat olie door het papier heen komt en alles eromheen bevuilt. Dit maakt ze ook hygiënisch en gemakkelijk te vervoeren zonder dat uw handen of kleren vuil worden.

Onze vetvrije zakken voor friet zijn de perfecte aanvulling op uw menu's. Geen enkele zichzelf respecterende hamburger of sandwich combo kan zonder knapperige frietjes. Of het nu de klassieke lange frieten zijn, of de wigvormige of deluxe frieten. En er is geen betere manier om ze te serveren dan in vetvrije papieren zakken.

Een ander hoogtepunt van onze frietzakken is hun gebruiksgemak. Dankzij hun praktische en ergonomische ontwerp kunt u uw chips overal mee naartoe nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over druppelende olie.

In onze winkel vindt u ze in kraft, wit of met verschillende prints. Onder hen benadrukken we de krantenprints, modern en leuk. Het kopen van chipszakken in onze online shop is snel en eenvoudig. Selecteer gewoon de maat en stijl die u wilt, plaats uw bestelling en binnen korte tijd ontvangt u ze op het adres dat u opgeeft.

Bekijk meerZie minder