Materiaal

Producttype

Vorm

Metingen

Kleur

Herbruikbare Borden van Hard Plastic

Plastic borden zijn een basisartikel dat u niet kunt missen als u aan tafel zit, en vooral harde herbruikbare plastic borden zijn de perfecte bondgenoten om uw bereidingen op een elegante, praktische en duurzame manier te serveren. In deze categorie vindt u allerlei harde plastic borden die u zonder problemen zo vaak als nodig kunt gebruiken en hergebruiken, omdat ze bestand zijn tegen 20 tot 125 wasbeurten.

In onze uitgebreide catalogus vindt u het grootste assortiment herbruikbare borden die opvallen door hun elegantie, hun hoge kwaliteit en die gebruik na gebruik in perfecte staat blijven.

  • Aantrekkelijke afwerking om uw gerechten te benadrukken.
  • Herbruikbaar tot 125 wasbeurten
  • Bestand tegen knoeien
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Borden van Hard Plastic


Actieve filters

Op zoek naar het perfecte servies voor elke gelegenheid dat ook duurzaam is? Goedkope herbruikbare harde plastic borden kopen is zo eenvoudig als het bladeren door onze uitgebreide catalogus van herbruikbare producten en het kiezen van de herbruikbare borden die het beste passen bij uw catering bedrijf of evenement. Bij Monouso is het gemakkelijk omdat we alleen de beste gecertificeerde producten gebruiken, met snelle levering en permanente voorraad. Het is dus makkelijk om het goed te doen!

Gecertificeerd als herbruikbare plastic borden

En vooral veiligheid. De plastic borden die u in deze categorie vindt, zijn producten die speciaal zijn ontworpen voor hergebruik. Hoe kunnen we daar zo zeker van zijn? Onze borden zijn in het laboratorium getest en we zijn er zeker van dat ze in perfecte staat blijven na het wassen in de afwasmachine en zonder enig probleem gebruik na gebruik doorstaan. Hier vindt u herbruikbare plastic borden vanaf 20 wasbeurten (minimum vastgesteld door de richtlijn UNE 53928) tot 125 wasbeurten.

Harde plastic platen, klaar voor elke uitdaging

Elegantie gaat soms hand in hand met actie, en een paar toasts kunnen van een mooie gebeurtenis een wild feest maken. Als u zich hierover zorgen maakt, harde plastic borden kunnen gegarandeerd de verantwoordelijkheid aan van het voeden van een regiment aangeschoten kaderleden, evenals het verjaardagsfeestje van een 9-jarige (en dat siert u!).

De sleutel tot onbuigzame herbruikbare platen is hun vervaardiging uit materialen die enige flexibiliteit mogelijk maken en toch hun structuur intact houden bij het hanteren. Samen met duurzame platen zijn het de meest duurzame en bestendige harde plastic platen op de markt.

Samengevat zijn de voordelen van harde kunststofplaten:

  • Ze zijn meestal de mooiste in de catalogus.
  • Hun kwaliteit is veel beter dan die van andere soorten plastic platen.
  • Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten
  • Ze zijn bestand tegen elk soort trauma, bij verantwoord gebruik

Goedkope harde plastic platen

Een van de belangrijkste voordelen van winkelen bij Monouso is dat wij u de grootste catalogus van goedkope harde plastic platen aanbieden. En geloof ons, het is niet makkelijk geweest.

Om te beginnen heeft het ons meer dan tien jaar werk gekost om u de beste prijzen op de markt aan te bieden (dit is zeker niet voor nieuwkomers in de sector). Dankzij deze ervaring hebben we de beste leveranciers leren kennen, die ons unieke mogelijkheden bieden. Ten slotte selecteren wij zorgvuldig elk product dat onze winkel binnenkomt. Daarom zijn onze goedkope, herbruikbare borden van hard plastic een"one in a million" keuze.

Stijlvolle plastic borden perfect voor feesten en evenementen

In aanvulling op wat we u al hebben verteld, vindt u in deze categorie een selectie van stijlvolle harde plastic borden en feestborden die elk evenement of feest waardig zijn.

De redenen waarom wij ze hebben geselecteerd zijn:

  • Hun kleuren: roden, lila's, marrons, blauwen... versterken het merkimago van uw bedrijf of instelling via al onze chromatische opties.
  • Hun glans: Eerder hebben we gewezen op de hardheid van het plastic waarmee deze borden zijn gemaakt, maar hun glanzende uiterlijk zal de aandacht van uw gasten trekken nog voordat ze het eten hebben gezien. Dit komt omdat ze gemaakt zijn van materialen die dit aspect versterken.
  • Hun vormen: niet alleen vindt u diepe en ondiepe versies van borden, maar u ziet ook andere details zoals gekleurde randen, biezen, afgeronde uiteinden of zelfs compartimenten om de proeverijen te scheiden, of harde plastic borden met deksels, voor het vervoer.

Als u goedkope herbruikbare plastic borden moet kopen en u overweegt daarvoor te gaan, bent u op het beste online verkoopplatform om de laatste hand te leggen aan de presentatie van uw tafel.

En vergeet niet: als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen en wij lossen ze op!

Bekijk meerZie minder