Wikkelfolie

Wilt u uw goederen beschermen tegen stoten en krassen tijdens transport of opslag? Palletiseren is de meest gewilde optie en in MonoUso vindt u alles wat u nodig heeft.

Actieve filters

  De palletiseerfolie garandeert de bescherming van uw producten tegen vuil, stof of vocht. Het zorgt ook voor extra veiligheid tijdens het transport en voorkomt schade. Dit maakt het perfect voor gebruik in industrieën, fabrieken en werkplaatsen waar het verpakken en verzenden in grote hoeveelheden gebeurt.

  WAT IS FILM VOOR HET PALLETISEREN?

  • Wikkel uw producten snel en gemakkelijk in.
  • Bescherm ze tegen stoten en krassen tijdens het transport.
  • Het voorkomt dat ze vuil worden.


  Rekfolie voor het palletiseren is gemaakt van polyethyleen en heeft een hoge elasticiteit, waardoor het ideaal is om producten gemakkelijk, eenvoudig en zonder gevaar voor scheuren te verpakken.

  Onze palletiseerfolie voor verpakkingen is eenvoudig, praktisch, schoon en ook economisch. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw producten hun bestemming intact bereiken voor een echt concurrerende prijs.

  Op onze website vindt u verschillende modellen folie voor het palletiseren en kleuren: enerzijds hebben we de transparante folie voor het palletiseren en anderzijds hebben we ook de zwarte folie voor het palletiseren die de vertrouwelijkheid van het product garandeert en diefstal voorkomt omdat het voorkomt dat de goederen worden getransporteerd. Beide zijn een manueel model van palletiseerfolie en kunnen afzonderlijk of in verpakkingen van 6 rollen worden gekocht.

  Daarnaast vindt u op onze website ook de automatische rekfolie palletiseermachine, ideaal voor automatische of halfautomatische wikkelmachines, als uw bedrijf film in grote hoeveelheden nodig heeft.

  Bescherm uw producten op de eenvoudigste manier!

  Bekijk meerZie minder