Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Kleur

Foam hamburger bakjes

Met foam wegwerp hamburger bakjes kunt u hamburgers serveren en ze langer op dezelfde temperatuur houden, dankzij de thermische eigenschappen van foam. Foam bakjes zijn perfect bestand tegen hoge temperaturen en isoleren de buitenkant.

Aanbevolen producten in Foam hamburger bakjes


Actieve filters

Voor de hamburgers zijn er twee manieren, of ze worden verpakt in vetvrij papier, of ze worden juist geïntroduceerd in Thermische Verpakkingen voor hamburgers, de eerste is goedkoper, terwijl de tweede van hogere kwaliteit is. Deze Disposable Burger Packs zijn gemaakt van FOAM, dus ze zijn isotherm, dit betekent dat ze meer warmte vasthouden in de hamburger waardoor deze niet langer kan afkoelen.

De tweede eigenschap van de FOAM containers is om te voorkomen dat de container zelf heet wordt, op deze manier zal de klant nooit verbranden, zelfs niet als hij de container in zijn handen heeft.

Deze Hamburgerschelpen zijn perfect voor alle soorten meeneembedrijven, voor alle bedrijven die meeneemburgers serveren of in hetzelfde restaurant eten kunt u dit type voedselverpakkingen gebruiken. De kwaliteit is iets primordiaals in vele vestigingen, daarom stelt MonoUso dit soort aanbod voor als een mogelijkheid voor uw bedrijf.

Wikkel de hamburgers met stijl dankzij MonoUso, dus vergeet niet, het kopen van Hamburgerverpakkingen voor FOAM op onze website staat synoniem voor succes, omdat we altijd de beste wegwerpproducten op de markt hebben en de beste prijs die u kunt vinden in het hele netwerk.

In MonoUso gaan we ervan uit dat we de beste pre- en post-sale prijs hebben en een grote verscheidenheid aan betaalmethoden voor alle smaken, dit maakt ons het bedrijf dat meer vertrouwen uitstraalt van het internet. Kopen met MonoUso is kopen met vertrouwen en gemoedsrust.

Bekijk meerZie minder