FOAM XPP bakjes

FOAM bakjes zijn wegwerpverpakkingen die zijn gemaakt om levensmiddelen die specifieke thermische omstandigheden vereisen, te beschermen, te bewaren en te verplaatsen. Omdat ze gemaakt zijn van geëxpandeerd polystyreen EPS, hebben FOAM wegwerpverpakkingen een hoog warmte-isolerend vermogen.

Deze bakjes zijn ideaal voor de behandeling van levensmiddelen, omdat hun samenstelling de groei van micro-organismen voorkomt. Bovendien zijn ze bestand tegen vocht en schokken, zodat uw producten altijd vers en veilig blijven.

  • Temperatuurhoudend
  • Hygiënisch
  • Stevig
Bekijk meerZie minder

Actieve filters

Heeft u containers nodig voor een feest, een buitenevenement of voor uw restaurant of fastfoodzaak? Geen zorgen! XPP schuimcontainers zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor elke situatie waarin u voedsel veilig en efficiënt moet vervoeren en opslaan. En met onze grote verscheidenheid aan maten en vormen vindt u de perfecte container voor u!

Bij Monouso vindt u containers met perfecte eigenschappen om voedsel langer op de optimale temperatuur te houden, of het nu warm of koud is. Naast de traditionele FOAM containers, gemaakt van geëxtrudeerd polystyreen, hebben we de innovatieve XPP containers toegevoegd, gemaakt van geëxtrudeerd polypropyleen, die naast alle eigenschappen van FOAM nieuwe eigenschappen toevoegen.

FOAM isothermische verpakkingen

Onze FOAM XPP-verpakkingen zijn gemaakt van geëxpandeerd polypropyleenschuim, waardoor ze een superieure slagvastheid hebben. Uw voedsel is dus altijd veilig en beschermd! Ze zijn ook zeer licht en gemakkelijk te dragen, zodat u uw voedsel moeiteloos kunt meenemen!

Deze containers worden gekenmerkt door hun schuimige uiterlijk. FOAM-containers zijn stevig en licht. Ze worden vooral gewaardeerd om hun thermische capaciteit, omdat ze de temperatuur vasthouden. Daardoor zijn ze een van de populairste thermische verpakkingen. De afwerking van isothermische verpakkingen is bestendig en de veelzijdigheid van FOAM-voedselverpakkingen is zeer groot.

XPP isothermische verpakkingen

Onze XPP isothermische verpakkingen zijn gemaakt van geëxpandeerd polypropyleen, een innovatief alternatief voor FOAM-verpakkingen dat nu al wordt beschouwd als de toekomst van kunststof in de catering. Dit komt door zijn unieke eigenschappen:

  • Betere thermische isolatie
  • Lichtgewicht
  • Bestand tegen vloeistoffen
  • Robuust schuim
  • Magnetronbestendig
  • Stootvast
  • Recycleerbaar

Wij hebben thermische voedselverpakkingen van XPP en FOAM voor verschillende toepassingen: hamburgers (klein, middelgroot en groot), hotdogs, menu's van verschillende afmetingen, opties met meerdere compartimenten, enz. Door hun thermische capaciteit en veelzijdigheid zijn deze verpakkingen een aanrader in restaurants, hotels en catering.

Bekijk meerZie minder