FOAM bakjes

De FOAM containers zijn zeer praktisch om uw menu's veilig te vervoeren. Onze Thermische Verpakkingen zijn van uitstekende kwaliteit, ideaal om uw menu's warm te houden. De Isothermische Container is schuimig aanvoelend, zeer licht, zuinig en heeft meerdere functies, zoals een Burger Container, Hot Dog Container of Thermische Menuboxen. Deze voedselverpakking wordt ook wel Porex Packaging of Cork Shell genoemd.

Actieve filters

FOAM kommen

Onze isothermische FOAM Kommen, licht en stijf, zijn in staat om de temperatuur van het voedsel lange tijd op peil te houden. Gefabriceerd in Expanded Polystyrene, zijn de Thermal Bowls moeilijk te breken, in staat om het gewicht van het voedsel te ondersteunen zonder problemen en zeer zuinig, omdat ze u veel tijd besparen na feesten en partijen omdat ze wegwerpzakjes zijn.

FOAM Ijsbekers

Wegwerpbare Foam Containers zijn thermisch, dit betekent dat ze voorkomen dat de temperatuur van de binnenkant van de Single-Use Container voor ijs verloren gaat, waardoor onze ijsjes langer meegaan zonder dat ze uit elkaar vallen.

Hamburger FOAM

Met de wegwerphamburgercontainers van FOAM kunt u de hamburgers serveren en de temperatuur langer vasthouden, dankzij de thermische eigenschappen van FOAM. FOAM verpakkingen zijn perfect bestand tegen hoge temperaturen en isoleren de buitenkant. 

Hot Dog en Sandwich FOAM

Ontdek ons assortiment FOAM verpakkingen voor Hot Dog en Sandwich en vind het product dat het beste past bij uw behoeften. Wegwerpbare FOAM Containers zijn Thermische Wegwerpcontainers, omdat ze de temperatuur van het voedsel op peil houden, een kwaliteitsservice garanderen en het transport en de consumptie van hotdogs of sandwiches begunstigen. In deze categorie bieden wij u Foam Containers voor Hot Dog, Foam Containers voor Panini en Foam Containers voor Baguette verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren; gaat u dit missen?

Menu FOAM

Deze Thermische Menu pakketten slagen erin om de temperatuur van het voedsel op peil te houden, bovendien zorgen de eigenschappen van FOAM ervoor dat deze Single Use Packs de overdracht van smaken tussen voedingsmiddelen vermijden, dankzij de verschillende secties.

FOAM Containers worden gekenmerkt door hun schuimend uiterlijk. FOAM Containers zijn stijf en licht. Ze worden vooral gewaardeerd om hun thermisch vermogen, omdat ze de temperatuur op peil houden - het is dus een van de meest gewaardeerde thermocontainers. Bovendien is de afwerking van de Isothermische Containers bestendig. De veelzijdigheid van FOAM Voedsel Containers is groot.

We hebben Thermische Voedselcontainers voor verschillende toepassingen: Hamburgerboxen, menubakken, Hot Dog Containers of Thermische menubakken, onder andere. Door hun thermische capaciteit en veelzijdigheid zijn de thermovoedingscontainers een zeer aan te bevelen optie.

Bekijk meerZie minder