Niet Geweven Tafelkleed

Novotex-tafelkleden, gemaakt van polypropyleen en verschillende soorten hars, staan in de sector bekend als de niet-geweven tafelkleden bij uitstek. Deze wegwerptafelkleden kunnen perfect beschouwd worden als herbruikbare tafellakens, dankzij het feit dat de materialen waarmee ze zijn gemaakt het mogelijk maken om ze te wassen en te strijken, vuil af te weren en een superieur kwaliteitsniveau te bieden ten opzichte van de traditionele papieren tafellakens.

Op onze website bieden wij u alles van Novotex Tafelkleden tot Herbruikbare Tafelkleden Cut-out Tafelkleden of Tafelkleedrollen. Een breed assortiment aan maten, kleuren en vormen die de behoeften van elke professional in de horecasector zullen dekken.

Actieve filters

Niet Geweven Placemat 30x40

Novotex Placemats zijn niet-geweven tafelkleden, ook wel bekend als Spunbond of Newtex placemats. Deze Novotex Wegwerpbare Placemats lijken op stof en zijn herbruikbaar, omdat ze door hun kwaliteit meerdere malen gewassen en gestreken kunnen worden. MonoUso waarschuwt u echter dat "door hun lage prijs is het goedkoper om ze weg te gooien dan om ze te wassen". Deze wegwerptafelkleden kunnen worden gecombineerd met Gekleurde Servetten om een gepersonaliseerd en zeer aantrekkelijk ontwerp te bieden.

Gecoat Niet Geweven Placemat 30x40

Wanneer de Novotex-technologie meer polypropyleen en meer lagen speciale harsen toevoegt, maken ze tafelkleden van grote stijfheid, weerstand en kwaliteit die bekend staan als de herbruikbare tafelkleden. MonoUso biedt u de mogelijkheid om met dit assortiment tafelkleden een meer exclusieve service te geven die we niet als disposable konden beschouwen. Deze herbruikbare tafellakens met unieke en verrassende eigenschappen zijn waterdicht en kunnen uw tafel steeds weer opnieuw versieren zonder slijtage. 

Niet Geweven Tafelkleed 1,0x1,0m

Krijg een ongeëvenaarde zachtheid dankzij de Novotex-tafelkleden, geniet van de zachtheid van hun stof. Gemaakt van propyleen met een mengsel van verschillende soorten hars, bereikt u een hoge kwaliteit die de traditionele tafelkleden die iedereen kent niet hebben. We maken u het leven ook gemakkelijker door u deze Novotex-tafelkleden te geven die tot 1,0 x 1,0 meter zijn uitgesneden, zodat u ze gewoon uit de doos kunt halen en op uw tafel kunt leggen zonder iets anders te hoeven doen. Kies uit onze prints en een verscheidenheid aan kleuren, haal het zijden tafelkleed dat u zocht, u kunt het desgewenst behandelen als een wegwerptafelkleed.

Niet Geweven Tafelkleed Op Rol 1,0x50m

Het tafelkleed is een essentieel onderdeel van elke tafel. Het geeft het kleur, vitaliteit, stijl en klasse. Bij MonoUso weten we dit en daarom presenteren we u de novotex tafelkleden: een praktische en elegante optie om de presentatie van uw tafels te verzorgen.

Niet Geweven Tafelkleed 1,2x1,2

De delicatesse en zachtheid die deze Novotex-tafelkleden u bieden als het gaat om het genieten van het plezier van het zitten aan tafel is iets wat het verlangen om te eten verhoogt. Onze Niet-Geweven tafelkleden, gemaakt van propyleen vermengd met verschillende soorten hars, bieden een kwaliteit die veel beter is dan de typische traditionele tafelkleden.

Op onze website vindt u deze Novotex Cut Tafelkleden van 1,2 x 1,2 meter, in een grote verscheidenheid aan kleuren en prints, die allemaal ideaal zijn om de tafel naar uw wens aan te kleden en de kwaliteit van zijde aan te bieden in een wegwerptafelkleedformaat.

De Novotex-tafelkleden hebben het duidelijke doel om de tafel te beschermen tegen voedsel, vochtigheid en de hoge temperatuur van het voedsel, maar hebben ook een esthetische en visuele functie, die bestaat uit het op een elegante manier en volgens de handeling die u uitvoert aankleden van uw tafel.

Professionals combineren vaak onze TNT-tafelkleden met onze Airlaid Premium Servetten, Design Borden of Gekleurde Borden. U weet wat ze zeggen: "Als u een persoon echt wilt kennen, ga dan aan zijn of haar tafel zitten", dus als u een beeld wilt geven van elegantie, verfijning en goede service, zal uw tafelkleed met onze Newtext Tafelkleden altijd onberispelijk zijn en een goede indruk maken.

Hoe ziet een Novotex-tafelkleed eruit?

Novotex Tafelkleden zijn gemaakt van een speciale stof, gemaakt met een soort textielkatoen en speciale harsen die een look en textuur geven die vergelijkbaar is met stof.

Bekijk meerZie minder