Niet Geweven Tafelkleed Op Rol 1,2x48

Het kopen van Novotex tafelkleden, ook wel bekend als Niet-Geweven of Spunbond Tafelkleden of Newtex Tafelkleden, is nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij MonoUso bieden wij u een breed assortiment aan kleuren tegen een zeer concurrerende prijs. Wegwerptafelkleedrollen zijn ideaal voor het aankleden van grote tafels waar de uitgesneden tafelkleden de tafel niet volledig bedekken. Met een textuur die vergelijkbaar is met die van stof, maar met het voordeel van het passeren van een stembiljet en het schoonmaken zonder vlekken achter te laten, proberen onze Novotex-tafelkleden in Rollen uw activiteit alleen maar te vergemakkelijken door kwaliteit te bieden.

Actieve filters

    Het Novotex-tafelkleed behoort tot het assortiment van de zogenaamde Niet-Geweven-tafelkleden. Dit wegwerptafelkleed met een samenstelling van 100% Polypropyleen, met een gewicht van 50 g/m2, mag niet worden verward met het AirLaid tafelkleed, aangezien de basissamenstelling totaal verschillend is, aangezien dit laatste gemaakt is van cellulose.

    Dit product wordt vervaardigd met Novotex en staat ook bekend als Spunbonded PP100 of Spunbond Tafelkleed. Het is ideaal voor gebruik in Bars, Cafes en Restaurants, want het biedt een grote kwaliteit en een scala aan mogelijkheden dankzij de kleuren. Het kan worden hergebruikt, maar het is niet aan te raden omdat het zijn optimale aspect kan verliezen, het heeft een lage kostprijs en de was zou veronderstellen dat de kosten hoger zijn dan de prijs van het Novotex-tafelkleed zelf.

    Bekijk meerZie minder