Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Herbruikbare Kommen Durables

Duurzaamheid, bruikbaarheid en sterkte in één kom? Natuurlijk kan dat. Duurzame herbruikbare kommen zijn een revolutie in de horecasector, en bovendien de beste bondgenoten voor het bereiden en presenteren van elk soort voedsel aan tafel.

Door herbruikbare plastic kommen te kopen en in uw zaak te hebben, kunt u er lang van genieten, want ze zijn niet alleen herbruikbaar, maar ook onbreekbaar. Zeg vaarwel tegen ongewenste ongelukjes in de keuken of aan tafel met deze onbreekbare kommen.

  • Bestand tegen stoten, vallen en krassen
  • Lichtgewicht en duurzaam
  • Volledig recycleerbaar
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Kommen Durables


Actieve filters

Onbreekbaar en herbruikbaar, we zijn er zeker van dat u geen plastic kom zult vinden die hiermee kan concurreren. De duurzame herbruikbare kommen in onze winkel hebben als duidelijk doel uw voorbereidingen in de keuken of de presentatie van uw bereidingen aan tafel te vergemakkelijken. Hun unieke design en duurzaamheid maken ze onvervangbaar in uw bedrijf.

Duurzame plastic kommen: de meest resistente in onze catalogus

We hebben hun belangrijkste kenmerken opgesomd, maar we hebben u niet verteld waarom. Wilt u meer weten over hun voordelen? Laten we dat dan doen.

Duurzame kommen zijn, dankzij hun vervaardiging met materialen van de hoogste kwaliteit, probleemloos bestand tegen allerlei valpartijen, stoten en krassen, en dat niet alleen, maar ook tegen hoge temperaturen.

Laat het klassieke keramische servies achterwege en garandeer maximale veiligheid dankzij het gebruik van onze schalen in uw evenementen en maak het verschil. Er is geen betere manier om de aandacht van uw klanten te trekken dan met nieuwe en originele oplossingen voor de presentatie van uw bereidingen.

En weet u wat, afgezien van hun grote weerstand, nog een van hun grote voordelen is? Onze herbruikbarekommen kunnen probleemloos en zonder beschadiging in de magnetron worden gebruikt, zodat u ze kunt gebruiken om uw voedsel of bereidingen in alle veiligheid te verwarmen.

De herbruikbare plastic kommen zijn ontworpen om uw taken te vereenvoudigen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, zwart of grijs, en in verschillende capaciteiten, zodat u gemakkelijk de herbruikbare Durables-zakken vindt die uw bedrijf nodig heeft.

 

Bekijk meerZie minder