Plastic kommen met Deksel

Plastic borden met deksels zijn de beste bondgenoot voor voedingsmiddelen die u in goede conditie wilt houden. Onze Plastic borden met deksels zijn de beste bondgenoot voor wie met het gezin aan tafel wil zitten en wil eten: eerste gang, tweede gang, dessert en koffie, maar het is voor hen niet mogelijk omdat ze op kantoor eten. Hier is de oplossing, de Plastic Kommen met deksel, deze Wegwerpkommen houden het voedsel in goede staat, zijn geschikt voor koelkast, vriezer of magnetron, en hun sterke deksels voorkomen het morsen van voedsel.

Actieve filters

  De nieuwe stedelijke levensstijl, de onvoorspelbare werktijden van vandaag en de dagen die voorbijgaan zonder te ademen, hebben van de tijd van de maaltijd een daad gemaakt die overal plaatsvindt. Daarom zijn plastic borden met deksels de beste vrienden van ons dagelijks dieet geworden.

  Bij MonoUso bieden we u eindeloze mogelijkheden.

  Wilt u nog een paar redenen waarom u deze Plastic Borden met deksel nodig heeft?

  1. De zuinige Plastic Borden: sneller, hygiënischer en makkelijker te dragen, deze Plastic borden besparen ons het schoonmaken en opruimen, want als we ze eenmaal opgegeten hebben, is dat alles. In de horeca en het buffet is er ook veel vraag naar het serveren van crèmes, snacks en hapjes.

  2. De Harde Plastic Borden: iets duurder dan de Ecologische Plastic Bowls, maar uiteraard resistenter en duurzamer, zal ons helpen te genieten van soepen, crèmes en stoofschotels zonder iets te morsen en het voedsel in perfecte staat te houden.

  3. De Thermo FOAM Plastic Borden: perfect voor warme maaltijden waarbij u het voedsel op de juiste temperatuur wilt houden. Ze filteren de smaak niet en behouden de kwaliteit van het voedsel alsof het net gemaakt is.

  Onze plastic wegwerpborden kunnen worden gebruikt als plastic saladekommen, plastic proeftassen, wegwerpsoepborden en nog veel meer functies. Er zijn zoveel plastic borden als u wilt gebruiken!

  Bekijk meerZie minder