Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Plastic cocktailzakken

De plastic cocktailzak is de chique revolutie geworden als het erom gaat uw gemengde noten, pijpen, hazelnoten, gedroogd fruit of zelfs snoep en lekkernijen stijlvol en praktisch te serveren.

Gemaakt van polypropyleen, is onze cocktailzak duurzaam en speciaal gemaakt om hoge en lage temperaturen te weerstaan (van -40 Cº tot 100 Cº).

  • Veelzijdig ontwerp, perfect voor elk evenement of feest.
  • Ze kunnen worden gebruikt voor elke soort mixologie.
  • Ideaal om mee te nemen in uw tas of rugzak voor een snelle en gemakkelijke snack onderweg.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic cocktailzakken


Actieve filters

De perfecte zakken voor uw gemengde cocktails

Als u op zoek bent naar de beste optie voor uw gemengde notencocktails, zoek dan niet verder dan onze plastic gemengde notencocktailzakken. Deze zakken zijn de perfecte oplossing om uw gemengde noten, pijpen, hazelnoten, gedroogd fruit of zelfs snoep in stijl en gemak te bewaren en te serveren.

Onze plastic gemengde noten cocktailzakjes hebben een veelzijdig ontwerp, perfect voor elk evenement of feest. Ze zijn ook praktisch en gemakkelijk te gebruiken, dankzij hun compacte formaat en open bovenkant die kan worden afgesloten met bandjes of stickers. Met een capaciteit tot 8 ons trailmix zijn deze zakjes de perfecte aanvulling op uw evenementen en feesten.

Een van hun grote voordelen is dat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen elk soort product dat u erin wilt presenteren. Het food-grade plastic zorgt ervoor dat uw trailmixen vers en veilig blijven. Niet alleen dat, het zakontwerp zorgt ervoor dat er geen enkele noot uitvalt.

Veelzijdig gebruik voor cocktailzakjes

Niet alleen zijn ze perfect voor gemengde notencocktails, deze plastic zakjes kunnen ook worden gebruikt voor andere soorten mixen, zoals snoep, koekjes en chips. Dankzij hun compacte formaat en ontwerp zijn ze ideaal om mee te nemen in uw tas of rugzak voor snelle en gemakkelijke snacking onderweg.

Deze zakjes zijn een slimme investering voor elke liefhebber van trailmixen en andere snacks. Bestel vandaag nog en geniet van uw trailmix in onze hoogwaardige plastic zakken!

Bekijk meerZie minder