Herbruikbare Wijnglazen

Herbruikbare wijnglazen zijn de perfecte service om aan te bieden in elke catering of evenement. Ze besparen geld, dragen bij aan het milieu en voorkomen de typische snijwonden of verstoringen die optreden als een glas de vloer raakt.

Geniet van de grote verscheidenheid aan ontwerpen van herbruikbare plastic glazen die wij u aanbieden. Perfect om aan te passen aan elke stijl en elk budget, een complete catalogus van oplossingen in herbruikbare glazen voor uw bar, bedrijf of restaurant.

Onze herbruikbare wijnglazen zijn vaatwasmachinebestendig en zeer resistent, dus maak je klaar om indruk te maken op je gasten!

Actieve filters

    We zouden het kunnen hebben over elegante kristallen glazen, aangezien de gelijkenis van onze herbruikbare wijnglazen verbazingwekkend is, maar in dit geval en in uw voordeel hebben we het over herbruikbare plastic glazen, bijna onbreekbare glazen die de functie van de traditionele glazen zullen doen besparen op het gebied van hygiëne, gezondheid en zuinigheid.

    Zal de smaak van plastic worden opgemerkt?

    Onze plastic wijnglazen verbeteren de smaak van wijn met behoud van de temperatuur van de wijn. De hoge kwaliteit van de Tritan en het polycarbonaat waarmee ze zijn gemaakt, toont aan dat ze een materiaal zijn dat geen enkele smaak of aroma afgeeft, zodat elk diner uitsluitend zal genieten van de intense geur en nasmaak van wijn.

    Maak de collectie herbruikbare plastic glazen voor uw bedrijf of catering compleet met onze herbruikbare glazen voor Cava en de herbruikbare glazen voor Gin Tonic en Cocktail.

    Bekijk meerZie minder