Verzenden naar
Momenteel: Netherlands

Materiaal

Capaciteit

Herbruikbare Harde Plastic Glazen

Wilt u uw gasten een unieke en onvergelijkbare service bieden? Herbruikbare plastic glazen helpen u daarbij. Met deze bekers kunt u geld besparen en tegelijkertijd bijdragen aan de duurzaamheid van het milieu omdat u ze met een gerust hart keer op keer kunt gebruiken terwijl u uw evenementen extra zekerheid biedt, ze breken niet en zijn bestand tegen elke klap of stoot.

Geniet van de grote verscheidenheid aan ontwerpen van herbruikbare plastic glazen die u vindt in onze uitgebreide catalogus, we zijn er zeker van dat u de beker vindt die past bij uw behoeften en uw budget.

  • Past gemakkelijk voor glazen van glas
  • Bestand tegen hoge temperaturen en schokken
  • Glans, transparantie, elegantie
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Harde Plastic Glazen


Actieve filters

Als u ze ziet, zult u in eerste instantie waarschijnlijk denken dat ze van glas zijn, maar totdat u ze in uw hand houdt en hun lichtheid ontdekt, zult u niet weten dat u naar herbruikbare glazen van hard plastic kijkt, want hun gelijkenis met traditionele bekers is verbazingwekkend.

En dat niet alleen, u kijkt ook naar harde plastic glazen die praktisch onbreekbaar zijn en de functie van de traditionele bekers vervullen, maar met grote voordelen op het gebied van hygiëne, gezondheid en economie.

Herbruikbare plastic glazen

Voor wijn of een ander soort drank, met of zonder alcohol, deze herbruikbare plastic glazen verhogen het niveau van uw service. Daarom zullen ze de favoriet van uw klanten zijn bij openluchtevenementen zoals bruiloften of jubilea, waar praktisch en elegant hand in hand gaan. Hoe luid de toast ook is, deze glazen kunnen het allemaal aan.

Onze hardplastic wijnglazen helpen de authentieke smaak van de wijnen die u serveert op uw locatie, catering, evenement of feest te bewaren. De kwaliteit van hun materialen zorgt ervoor dat er geen overdracht is van smaken of aroma's. Met herbruikbare wijnglazen genieten uw klanten exclusief van alle noten van de wijn die uw gasten proeven.

Onder de harde kunststof glazen in onze catalogus valt ook het herbruikbare ballonglas op, vooral voor mixdranken zoals gin en tonic.

Een natuurlijke bondgenoot van onze glazen zijn de plastic ijsemmers, een product dat perfect combineert met deze resistente producten die zo goed passen bij elegante evenementen.

Bekijk meerZie minder