Hygiëne

Alle Reinigings- en Hygiëneproducten die u hier vindt, dus u heeft papierrollen nodig, of elk ander soort hygiëne producten, aarzel niet om deze sectie te bezoeken, u zult zeker iets meenemen!

Actieve filters

Handdesinfectiegel

Papier en Zeep Dispenser

Het hebben van een zeepdispenser, ook wel bekend als een dispenser, gaat niet alleen over gemak.

Zeepstaven, die door de overgrote meerderheid van de huishoudens worden gebruikt, bieden geen garantie voor de hygiëne van degenen die ze gebruiken. Ze kunnen ook een bron van infectie zijn.

Wat gebeurt er als we onze handen wassen met een stuk zeep? Vaak, vooral bij gebruik door kinderen, worden bacteriën van de handen op de zeep overgedragen.

Wilt u dat dit in uw gezin of op uw werkplek blijft gebeuren?

Een eenvoudige en goedkope oplossing kan zijn om zeepdispensers te gebruiken.

Deze apparaten maken een diepe reiniging van de handen mogelijk, zonder in contact te komen met de zeep, waardoor kruisbesmetting wordt voorkomen.

In openbare gelegenheden, zoals badkamers, restaurants en hotelkeukens, zijn zeepdispensers een zeer nuttig hulpmiddel.

vochtige doekjes

Cosmetica Doekjes

De weefsels zijn het meest geschikt voor de gezichtsverzorging.  De eigenschappen van de gezichtsweefsels zijn specifiek voor een correcte reiniging van het gezicht.

Toiletpapier

Toiletpapier is essentieel voor de reiniging. Voor plaatsen waar mensen vaak passeren is de industriële wc-rol ideaal.

Zorg is essentieel in de horeca, de zoetwarensector of het kleinbedrijf voor het individu. Op onze website bieden wij u een reeks reinigings- en hygiëneartikelen voor een onberispelijke hygiëne: papierrollen (brancardpapier, wc-papierhouders, handdrogers, lontvegenpapier met dispensers...) en papieren handdoeken (tissues, desinfectiedoekjes, tissuedoekjes). 

Bekijk meerZie minder