Handdroger

Uw badkamers hebben een nieuwe bondgenoot! Met de elektrische badkamerdrogers bespaart u tijd en geld terwijl u uw zakentoiletten wat klasse en aantrekkingskracht geeft.

Actieve filters

  Voor badkamers met veel verkeer, zoals in restaurants, hotels, luchthavens, theaters of kantoren, zijn elektrische handdrogers nodig om de handen snel en efficiënt te kunnen drogen. Bovendien kunt u hiermee besparen op de aanschaf van papier en veel tijd besteden aan het schoonmaken en vervangen van het papier. 

  WAAROM KIEZEN VOOR ELEKTRISCHE HANDDROGERS:

  • Je bespaart op papier.
  • Grote weerstand.
  • Optimale prestatie-/verbruiksverhouding.
  • Snelle droging.
  • Voegt een automatische muurzeepdispenser toe aan uw badkamers.


  De elektrische handdrogers zijn zeer resistent en bestand tegen continu gebruik. Ons model van elektrische handdroger met automatische sensor maakt het nog praktischer. De optische detector zorgt voor meer comfort voor uw klanten.

  Onze elektrische handdrogers zijn zeer krachtig en laten een snelle droging toe zodat klanten hun kostbare tijd niet verliezen. Naast het praktische aspect hebben deze handdrogers een modern design dat uw badkamers de elegantie en aantrekkingskracht geeft die voor uw klanten essentieel is om op hun gemak naar de badkamer te gaan.

  De elektrische handdrogers hebben een zeer concurrerende prijs. Hun hoge weerstand en optimale prestaties/verbruiksverhouding maken hen tot een zeer rendabele investering op lange termijn.

  Als u op zoek bent naar een goedkope elektrische handdroger in MonoUso kunt u de ideale handdroger voor u vinden. Enerzijds hebben we een witte elektrische handdroger met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit is een klassieke elektrische handdroger die typisch is voor bedrijven zoals bars of restaurants met een gemiddelde tot hoge stroom van mensen. Aan de andere kant hebben we ook een roestvrijstalen elektrische handdroger tegen een meer dan economische prijs.

  U geeft uw klanten de zorg die ze verdienen!

  Bekijk meerZie minder