Materiaal

Kleur

Elektrische handdrogers

Zoekt u een alternatief voor papier om uw gasten hun handen te laten drogen na het wassen in de badkamer? Elektrische handdrogers zijn apparaten ontworpen om de handen van uw gasten snel te drogen nadat ze zijn gewassen. Bij Monouso hebben we een selectie gemaakt van de beste handdrogers, die zich kenmerken door de volgende eigenschappen:

  • Bestand: ze zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen die moeilijk te breken of te vervormen zijn.
  • Duurzaam: ze voorkomen verspilling van hulpbronnen zoals papier.
  • Snel drogen: de mix van lucht met verschillende temperaturen en snelheden maakt het drogen voor klanten gemakkelijker.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Elektrische handdrogers


Actieve filters

Elektrische handendrogers voor sanitaire ruimtes

Badkamers met veel publiek, zoals die in restaurants, hotels, bioscopen, luchthavens, theaters of kantoren, hebben elektrische handdrogers nodig waarmee u uw handen snel en efficiënt kunt drogen. Bovendien kunt u hiermee besparen op de aanschaf van papier en op schoonmaak- en vervangingstijd.

Waarom kiezen voor elektrische handdrogers?

Elektrische handdrogers zijn zeer bestendig en zijn ontworpen om continu gebruik te weerstaan. Er zijn automatische en handmatige handdrogers, zodat u uw klanten maximaal gemak en comfort kunt bieden.

Onze handdrogers zijn zeer krachtig en maken een snelle droging mogelijk, zodat klanten hun kostbare tijd niet verspillen. Naast hun functionaliteit hebben ze een modern design dat uw sanitaire ruimtes de elegantie en aantrekkingskracht geeft die uw klanten nodig hebben om op hun gemak naar het toilet te gaan.

  • U bespaart op papier.
  • Hoge weerstand.
  • Optimale verhouding prestaties - verbruik.
  • Snel droog.
  • Maak uw sanitaire ruimtes aantrekkelijker met een automatische zeepdispenser voor aan de muur.

Economische elektrische handdrogers

Alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze, naast de besparing van papier en water, zeer concurrerend geprijsd. Hun hoge weerstand en optimale verhouding tussen prestaties en verbruik maken ze tot een zeer rendabele investering op lange termijn.

Als u op zoek bent naar een goedkope elektrische handdroger te kopen bij Monouso vindt u de ideale voor u. Raadpleeg onze catalogus of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie!

Bekijk meerZie minder